Hopp til hovedinnhold
OSLOVE TIL HARLEM (TROPICAL NOAH) 

Oslo-gutter laget kunst til A$AP Rocky

OSLOVE TIL HARLEM (TROPICAL NOAH) 
 
Før A$AP Rocky avsluttet hele Stavernfestivalen, fikk han en raus gave fra kunstnerne Broslo alias Jonny Aaseth og Nikolai Gyllenhammar. Oslo-duoen forteller 730 at Harlem-rapperen elsket gaven… Og at han fikk en stilig bonusgave.
 
– Vi gjorde en del kunst på oppdrag for Stavernfestivalen i år, blant annet store neon-lysskilt som hang ute på festivalområdet, og en del malerier som hang backstage hos artistene. I backstage’en til A$AP Rocky hadde vi laget er stort maleri som en gave til ham. Vi håpet han ville like bildet, men hadde ikke trodd at vi skulle få møte ham, ettersom store artister ofte er veldig private. Like etter at han kom til området sitt, ble vi hentet av folkene hans og fortalt at han gjerne ville møte kunstnerne. Rocky var supertakknemlig for maleriet. Han digget motivet, og all symbolikken vi hadde fått med i bildet. Han sa noe sånt som «as an artist I recognize real stuff».  
 
(TROPICAL NOAH) 
 
– Vi hadde med oss kompisene Noah og Sam, og vi ble sittende backstage med Rocky og resten av crewet hans. Da konserten skulle begynne, ville han ha oss med opp til scenen. Under showet takket han Broslo For maleriet, og på siste låta ville han ha med hele gjengen vår ut på scenen. Moro! Senere utvekslet vi kontaktinfo, og han ville sjekke ut Instagram-profilen vår, som han begynte å følge. Han digget også det andre Broslo-maleriet «Speed Chaser» som vi hadde plassert på backstagen hans, og spurte om han også kunne få det sendt til cribben sin i Los Angeles, så til uka shipper vi begge maleriene over sjøen.
 
(TROPICAL NOAH) 

Se opp for dokumentaren Broslo laget av Expect Films og se mer kunst hos her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer