Hopp til hovedinnhold
#LIVET (NETFLIX)

Orange Is the New Black: Netflix klar med sesong 2

#LIVET (NETFLIX)

Breialt nok hadde Netflix kanskje 6 millioner seere på fredag, da de slapp sesong 2 av House of Cards… og mens «kanalen» hadde «alles» oppmerksomhet benyttet de anledningen til å promotere sin andre suksesserie, Orange Is the New Black på en stilig måte: På slutten av den siste Cards-episoden annonserer Netflix at andre Orange-sesong starter 6. juni.

Netflix har holdt kortene tett til brystet om hva som skal skje i den nye sesongen, men natt til søndag kom en 17 sekunders teaser. Den røper dog lite, men gjør at man gleder seg mer:
 
Fortsetter nedenfor.


 
En av sesongens nye skuespillere er Lori Petty, som har spilt i House og Patrick Swayze-, Keanu Reeves- og Gary Busey-semikultfilmen Point Break fra 1991.
 

Første runde er basert på boken
Orange Is the New Black: My Year in a Women’s Prison, skrevet av Piper Kerman, en utdannet kvinne som ble tatt for å hvitvaske narkopenger for sin kjæreste. Weeds-skaper
Jenji Kohan laget serieversjonen av boken, med Taylor Schilling i hovedrollen som Piper Chapman.

Sesong 1 ble sluppet i juli ifjor, og i den første uken hadde showet flere seere enn Netflix-seriene House of Cards og Arrested Development. Taylor ble Golden Globe-nominert til prisen beste skuespiller i en dramaserie… selv om OStNB også er komedie.


Mer om serien her:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer