Hopp til hovedinnhold
PIPER + ALEX ♥ (NETFLIX)

Orange Is The New Black-manusforfatter skrev seg ut av skapet

PIPER + ALEX ♥ (NETFLIX)

Av og til er virkeligheten bedre enn fiksjonen; Orange Is The New Black-manusforfatter Lauren Morelli skriver i Mic at serien fikk henne til å innse at hun er lesbisk.

Etter to års ekteskap skilles hun nå fra ektemannen, og Morelli brukte sitt eget liv da hun skrev om Pipers kjærlighetsliv i OITNBLauren skriver at hun innså at hun virkelig var homofil en av de første dagene på settet. Da hun skrev om bifile Pipers (Taylor Schilling) følelser for både Alex (Laura Prepon) og Larry (Jason Biggs) brukte hun «skamløst» erfaringer fra sitt eget liv. 


– Jeg fant et utløp for mine egne begjær i Piper og Alex, og et glimt av hvordan fremtiden min kunne se ut. 

Fortsetter under 


LAUREN MORELLI OG SAMIRA WILEY AKA POUSSEY I OITNB (INSTAGRAM)

Dette skjedde bare noen måneder etter at hun giftet seg med en mann, noe som selvfølgelig fikk reaksjoner. 


– «Jeg skal skilles fordi jeg er skeiv» er en setning jeg har sagt omtrent 5223 ganger det siste halvåret. Da spør folk ofte om jeg visste det. Som er et spørsmål jeg hater, fordi de indirekte sier «Hvordan kunne du ikke vite det?»
– Jeg gikk gjennom alt på settet. Jeg forelsket meg i en kvinne, og så livet mitt bli utspilt på skjermen. 

Og hvem forelsket hun seg i? Samira Wiley, som spiller tøffe Poussey Washington i serien. Følelsene var heldigvis gjensidige, og paret er nå kjærester på ekte. Nåååw! 


NÅ FORETREKKER HUN POUSSEY (NEIDA) ♥♥♥ (INSTAGRAM)

Les hele historien hennes her. 

Se også: OITNB – Full pupp i sesong 2 (!) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer