– Oralsex er viktig

10. apr 2013 kl. 00:00
(REPUBLIC/UNIVERSAL)

(REPUBLIC/UNIVERSAL)


Fortsatt i skyggen av «dronning» Beyonce, men Kelly Rowland holder seg relevant. Og fresh. 32-åringen – som nesten ser bedre ut nå enn da hun var med i Destiny’s Child – er aktuell med munnsex-anthem’et «Kisses Down Low» fra sitt kommende, fjerde album Talk a Good Game.

I forbindelse med lanseringen stakk hun innom Power 105-morgenshowet The Breakfast Club i New York, og ble med på en prat som norske radiostasjoner neppe hadde ikke disket opp med.

Fortsetter nedenfor musikkvideoen til Kellys Mike Will Made It-produserte singel.

Kelly forteller blant annet at hun synes oralsex er viktig i et forhold («you gotta lick it before you stick it») og at hun ikke kunne vært sammen med en fyr som ikke er god til å gumle glufse («gutta må vite hva de gjør»).

Som seg hør og bør prater Atlanta-jenta også musikk, og sier at hun var den første store R&B-artisten til å gå for dance, via David Guettas «When Love Takes Over», som i etterkant ble en trend. («Hvis det ikke var jeg som hadde gjort det, så hadde noen andre gjort det. Men det var meg.»)


«Bow down, bitches!», sier DJ Envy fra Power tilbake, og referer til Beyonces ferske, sinna låt, noe som får Kelly til å le.

Den mørke skjønnheten forteller også at hun på platen tar det tilbake til R&B via Drakes superprodusent T-Minus («de kanadiske gutta der kan R&B’en sin»), at hun hadde «a ball» med Pharrell Williams i studio, mens The-Dream fikk henne motivert.

– Han har fortsatt en glød og vil at alt skal være annerledes og kreativt. Han pushet meg til å bli strippe helt ned… eh, altså på låten, ler Kelly i videoen fra morgenshowet nedenfor.


PS: Garderobesvikt for Kelly Rowland