Hopp til hovedinnhold
(TYGE MØLLER-CHRISTIANSEN)

Oral Bee: Fra G-punkt til G-punkt

(TYGE MØLLER-CHRISTIANSEN)

Niks, dette er ikke Aksel Hennie som tøyser. Dette er blodig alvor. Vel, Oslo-rapperen Oral Bee hevder å være en såkalt «studio-gangster», men semi-veteranen er så G’d up at dette sannsynligvis er på ekte. Jamfør hans nye California-video til singelen «C What It Do». På låta har han med seg talkbox-sjefen Bosko, kjent fra «Shutterbug» med Big Boi fra OutKast, «The New Workout Plan» med Kanye West og «Work Out» med J. Cole. Kjennere av årgangs-westcoast-rap vet at Bosko har produsert og vært på et tonn med E-40-låter, samt samarbeidet med C-Bo, The Luniz, The Outlawz, W.C. og Kurupt. Etter videoinnspillingen fløy han til New York for å jobbe med Kanye på låter som er tiltenkt Yes neste album.

(TYGE MØLLER-CHRISTIANSEN)

Singlen er produsert av Mr. Pimp-Lotion og Oral Bee, og videoen er regissert av de L.A.-bosatte nordmennene Henrik «Hennessy» Faltin og Tyge «White Tyga» Møller-Christiansen.

– Vi får se sertifiserte G-punkter som Malibu, Beverly Hills, Hollywood, Compton, Watts, Downtown og Studio City, og fjorårets vinner av Paradise Hotel, Madelen Voreland er med som «video-babe», i tillegg til noen billige Craigslist-hoes, forteller Oral Bee stolt til 730.

– Og hvis man titter nøye vil man også catche gjesteopptredener fra den legendariske norske DJ’en Big Paulie og 360-graders playboyen Playa J. Under pari-playaz som har «hyttetur i Rondane» som sin største playboy-meritt vil få bakoversveis deluxe av videoen. Dette er strictly la bamba.

Videoen ender med at de norske pimpene er på vei til Staples Center for å se L.A. Clippers smashe på Memphis Grizzlies:


Se også: Oral Bee spiser en burger, Madelen Paradise Hotel-poserer i bikini (bikini)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer