Hopp til hovedinnhold
(ATTITUDE)

Oppsving for «verdens kjekkeste mattelærer»

(ATTITUDE)

For drøyt to måneder siden ble Pietro Boselli kjent over natten da Internett døpte ham «verdens kjekkeste mattelærer». Den 27 år gamle italieneren er ingeniør med fersk doktorgrad i ryggsekken, og jobber til vanlig som foreleser i London. Når han ikke gjør verden litt bedre ved å ta modelloppdrag på si… 


Etter all oppmerksomheten i slutten av mars har tilbudene naturlig nok strømmet på, og nå har den kloke hunken allerede fått sin første covershoot. Pietro pryder magasinet Attitudes nye forside, og har selvfølgelig minimalt med klær på seg. (Attitude er et britisk livsstilsmagasin rettet mot homofile menn.)

Saken fortsetter under bildene

Boselli forteller til Attitude at han elsker å lese og lage mat, og at han lager en dødsgod lasagne. Modellen sier også at han er glad for oppmerksomheten, men at det ikke alltid har vært like lett å kombinere de ulike yrkesretningene. 


– Modelljobber har noen ganger kommet i veien for den akademiske karrieren min, spesielt i begynnelsen. Jeg husker at jeg pleide å skjule det i starten, fordi jeg var redd for at folk skulle være nedlatende. Men jeg har lært at modellyrket er en del av den jeg er, og jeg bør ikke være flau over det, selv i et akademisk miljø. 

Klokt valg. Se behind the scenes-video fra shooten: 


Bonusvideo: En annen kjekk fyr har Q&A med Pietro Boselli <3 

Se også: Mattelærerens diggeste Instagram-bilder

Les mer