Hopp til hovedinnhold
(NORSK FILMDISTRIBUSJON/FILMDISTRICT)

OPPDATERT! Svenske Noomi vs. Colin Farrell

(NORSK FILMDISTRIBUSJON/FILMDISTRICT)

Mens Norge stort sett sitter på gjerdet, fortsetter svenskene og danskene å boltre seg i Hollywood. Etter å ha jobbet med to av verdens mest berømte regissører – Ridley Scott (‪Prometheus‬) og Brian De Palma (Passion) – går Noomi Rapace tilbake til dansken som gjorde henne kjent; Niels Arden Oplev, regissøren av
Män som hatar kvinnor alias
The Girl with the Dragon Tattoo.

I Dead Man Down, som foregår i New York, spiller Noomi en dame som forfører en leiemorder (irske Colin Farrell), for å få hjelp til hevn. Den første traileren hinter om at dette ikke blir en blockbuster. Men muligens en god thriller.

Niels og Noomi har også med seg Terrence Howard, som ble Oscar-nominert for Hustle & Flow (hvor han fremfører Three 6 Mafias «It’s Hard out Here for a Pimp», som vant Oscar for beste filmlåt), Dominic Cooper (Mamma Mia!, Captain America: The First Avenger), Raw Leiba (The Wire) og basketstjernen Luis Da Silva.

Dead Man Down har premiere i USA i mars, og starter på norske kinoer i sommer. Da vil Niels også være aktuell med første episode av science fiction-CBS-serien Under the Dome, produsert av Steven Spielberg-selskapet Amblin og basert på Stephen King-romanen med samme navn.

I 2014 får vi etter planen se Noomi i Prometheus‬ 2.

OPPDATERT! NY TRAILER:

(Good look for Niels og Noomi: I USA vises traileren før Django Unchained.)


Fun fact: Noomi var på audition for rollen i Tom Cruises kommende Oblivion, men tapte til fordel for hun her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer