– Opp å rykke, ned å dykke, så i midten, slikke f:tt@!

15. mai 2009 kl. 00:00
BENEDICTE VALEN OG PETTER PILGAARD (PAUL WEAVER/MEDIEHUSET NETTAVISEN)
– Nå skal vi feste og som jeg alltid sier; Det er bedre å spy på fest enn å knulle en med byllepest, skrek en smørbild, oppskumpa Petter Pilgaard på Paradise Hotel-festen på Luux i Oslo torsdag kveld, skriver Side2.

– Jeg vet det kanskje ikke ble så mye liming som folk hadde håpet på, men jeg håper det ble bra for det. Jeg vil gratulere både Benedicte og meg selv.

Den pur unge Stabekk-gutten (29) og hans vinnerpartner Benedicte Valen (20) var personene som de andre deltakerne mente gjorde best figur i løpet av suksesseriens 40 episoder, og vant dermed 300 000 kroner.

– Tusen tusen takk alle sammen. Jeg vil bare si en ting: – Opp å rykke, ned å dykke, så i midten, slikke fitte, skrek ropte Benedicte lykkelig.

Her er bildeserie fra Para-festen. 
De fleste på festen ropte «Petter, Petter, Petter», men liflige Noor Kamil (23) var ikke like begeistret, ettersom hun føler seg dolket av den blonde, brune champagneprinsen. 

– Der og da føltes det urettferdig, men jeg kom over det. I finalen heiet jeg på Kevin som hadde vært partneren og bestekameraten min gjennom hele oppholdet. Så Petters seier var selvsagt ingen ønskesituasjon, forteller hun til Side2.

Tone Damli Aaberge kjefter på Noor.

Petter sier til TV3 at han vurderer å bruke pengene på horer i Las Vegas.

(TV3)