Hopp til hovedinnhold
Slik gjør du det.

Ønskereprise: Kjendis-stalking 101

Denne saken publiserte vi egentlig i 2012, men temaet er jo minst like aktuelt i dag. Å møte Biebs i Oslo er nærmest umulig, men er du keen på andre kjendiser kan kanskje tipsene under hjelp deg. <3                                                                Chiomaa.com

Jeg elsker kjendiser. Når noen jeg er fan av besøker Oslo, skal jeg møte dem. For å lykkes med dette er mange ting å ta hensyn til. La meg brekke det ned for dere.
  • Følg kjendisen på du er fan av på Twitter, Instagram, Facebook etc. sånn at du vet hvor han/hun befinner seg til enhver tid.
  • La oss si du vet at kjendisen bor på Oslo Plaza. Ikke gjør som alle andre som står ute og venter. Sett deg ned i lobbyen. Dette vil gi deg en mye større sjanse til å si hei og kanskje til og med få et bilde. 
  • Vær glad, men samtidig aggressiv. Smil HELE tiden.
  • Det er viktig at man ser anstendig ut. Ingen mennesker, uansett om de er kjente eller ikke, vil ta bilde med folk som ikke ser anstendig ut.
  • Ha kameraet klart.
  • Snakk alltid direkte til kjendisen! Hvis man snakker til bodyguarden eller noen i crewet vil du som regel få et nei eller bare bli ignorert, og da vil løpet allerede være kjørt. 
  • Når du snakker med kjendisen må du gi vedkommende masse komplimenter! Alle elsker å høre fine ting om seg selv.
Disse tipsene hjalp meg til å møte følgende kjendiser i dag:
Italias største (opera-syngende) boyband Il Volo. De var supersøte <3
Gerard Butler <3
Sarah Jessica Parker! Funfact: Etter jeg hadde tatt bildet med SJP sa en i crewet hennes «good job!» fordi ca. ingen andre har fått tatt bildet med henne.
Og sist, men ikke minst, den fantastiske Jennifer Hudson <3

Les mer