Hopp til hovedinnhold

One of those days.

Jeg har sånne dager jeg og. Hvor bare alt går til HELVETE uansett hva! Det er så ubeskirvelig frustrerende!! Du klikker for den minste lille ting, og griner bare noen snakker til deg. Det skjer en gang i skuddåret, men når det skjer så SKJER det.ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååå jeg har så lyst til å skrive mange millioner med banneord. Men det kan jeg ikke!!!! For det er nemlig familiekrise pga bloggen min nå. TRUE. Mamma er maks bekymret. Og siden HELE familien leser denne bloggen, så kan jeg ikke utbrodere heller. Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Jeg kastet et bilde (med ramme, ja) i veggen iste. Det var dumt, men så jæævli digg!! Nei jeg kunne jo ikke banne. fjkerspkger+i03e4påepoåreo4t+3ktfgrnmkgrgklraklfgløgsdlæpgreo+te04toåtekogekåøp Da gjør jeg sånn istede. Det hjelper faktisk.OH MY HOLY LORD!!!!!! As we speak, så gikk jeg inn på rommet. Og hva ligger på sengen min? ET PÅSKEEGG!Takk Pia, for at du vet når jeg trenger det. Hjerteeeeeeee.Det er jo egentlig tragisk med sånne innlegg på bloggen da. Jaja tooooooooooooooo late suckers!

Les mer