Hopp til hovedinnhold
VAS HAPPENIN ZAYN? (SONY)

One Directions eks Zayn til Naughty Boy: – Slutt å late som at vi er venner!

VAS HAPPENIN ZAYN? (SONY)


Vår kjære Zayn Malik alias eks-One Direction-medlem alias han som hadde den majestetiske manken (R.I.P. </3) har havnet i Twitter-drama – igjen. Denne gangen sammen med «La La La»-produsent Naughty Boy.

Å skrive biske meldinger på Twitter er ikke ukjent for Frekkefar, ei heller Zayn, men at de er rettet mot hverandre er nytt. Det er ikke veldig lenge siden NB, Zayn og Louis Tomlinson fra One Direction kranglet høylytt med tastatur og tweets. (PS: Louis vant. #neglelakkemoji)ENKLERE TIDER 🙁 


For noen uker siden poppet det opp enda en ny låt med Zayns vidunderlige og dypt savnede vokal. Det var en cover av Rae Sremmeruds «No Type» sammen med rapperen Mic Righteous, og låten ble angivelig lekket av rapperen selv. Det var mye drama der også. Kan vi få puste snart?

Natt til i dag var det en ny runde med lekkasjer, denne gangen via rapperen Krept sin Snapchat-story fra Naughty Boys studio. Der kunne man se to snutter på 10 og 4 sekunder som viser litt av musikkvideoen til coverlåten «No Type».

Selvsagt ble de slettet omtrent like fort som de kom ut, men hendige Directioners klarte å lagre videoene først:

Dette falt på ingen måte i god jord hos Malik, som tok til Twitter for å dele med hele verden hvor misfornøyd han er med Naughty Boy:


(Forresten: «Fat joke» er britisk slang for «big joke», Zayn disser ikke utseendet til Naughty Boy.)


Etter en liten stund retweetet Zayn dette fra Mic Rigtheous, men slettet igjen:«DAY ONES» AKA LOUIS, LIAM, NIALL OG HARRY? </3  (SKJERMBILDE FRA TWITTER.COM/ZAYNMALIK)


Er det bare et PR-stunt, eller har skipet #Zaughty sunket for godt? Kommer Zayn tilbake til One Direction?  Kommer vi til å overleve om han gjør det? Så mange spørsmål… Og altfor få svar. Harry Styles er opptatt av helt andre ting:
Se søtnosen oppfordre til SeaWorld-boikott <3

Les mer