One Direction-medlem teamer opp med EDM-hertug Steve Aoki

13. des 2016 kl. 00:00

Live-debuterte bare dager etter moren gikk bort.

A photo posted by Louis Tomlinson (@louist91) onLouis Tomlinson er nå det tredje One Direction-medlem som gir ut sololåt. Zayn Malik sin banger kan du høre her, og Niall Horans selsomme sang finner du her. Harry hva skjer???

Denne utgivelsen er for øvrig hakket mer spesielt enn de to andre. Moren til Louis gikk dessverre bort onsdag 7. desember, etter en hard kamp mot leukemi. Et av hennes siste ønsker var at Lou skulle gi ut en låt som soloartist, og at han skulle fremføre den live.

Det kom som et sjokk på alle, ingen (utenom de nærmeste) visste at syvbarnsmoren var syk. Forhåpentligvis har det gjort den allerede sinnssykt vanskelige tiden litt lettere.

«Just Hold On» er skrevet av blant annet Louis Tomlinson, og er produsert av Steve Aoki og Sir Nolan. Sistnevnte har jobbet med artister som Justin Bieber, Selena Gomez, Lil Wayne, Chris Brown og Christina Aguilera.

Boyband-medlemmet hadde premiere på låten hos britiske X Factor nå i helgen, og serverte en ganske emosjonell opptreden, bare tre dager etter morens bortgang.

Louis er fortsatt ikke den sterkeste vokalisten fra 1D, men låten er kul og har potensiale til å bli en bop.

Se DJ kakefar og One Direction-spurven gjøre god figur på TV:


Eventuelt kan du lytte via Spotify:

Se også: Taylor Swift teamer opp med Zayn (!) for Fifty Shades