Hopp til hovedinnhold
#OHNOLOUIS (SONY)

– One Direction-medlem blir pappa

#OHNOLOUIS (SONY)


Okei. OKEI. Vi trodde virkelig at Zayn som disser Naughty Boy på Twitter var nok One Direction-relatert-drama for en uke. ÅÅÅNEIDA DU.

Ifølge en eksklusiv artikkel hos The Sun skal det eldste boyband-medlemmet, Louis Tomlinson (23), bli far om ikke så altfor lenge. Liksom hæ.

JEPP.

Vi trodde vi ikke kunne bli mer sjokkert, spesielt etter Zayn brått tok farvel med de andre guttene 25. mars i år. Men jøss, her sitter vi midt i tirsdags-tacoen og måper.LILLE LOUIS X BABYMAMA BRIANA? (THE SUN)


Angivelig er Louis’ babymama stylisten Briana Jungwirth, som han tydeligvis har vært på flere dates med. Dette kommer selvsagt litt brått på da det ikke er lenge siden Louis ble singel etter tre år med kjæresten Eleanor Calder. I tillegg har boybanderen festet ekstremt mye den siste tiden.

En «nær venn» av paret har uttalt seg om saken til The Sun:

– Det kom selvsagt som en overraskelse, men Louis gleder seg veldig til å bli pappa. Louis og Briana har tilbrakt mye tid sammen og er veldig nære. Han bryr seg om Briana og er sikker på at hun kommer til å bli en fantastisk mor. Vennskapet deres har bare blitt sterkere av dette.

Vi må dog virkelig presisere at dette ikke har blitt bekreftet fra 1D-teamet, men The Sun har tatt kontakt og venter på svar. Vi venter mildt sagt i spenning. Håper bare vi kan få spise ferdig tacoen før noe mer skjer.

Se også: Harry forblir vår uproblematiske favoritt <3

Nyeste saker fra 730.no

Les mer