Hopp til hovedinnhold
UNFUCKWITHABLE (PARKWOOD/COLUMBIA)

OMG! Beyonce til Norge!

UNFUCKWITHABLE (PARKWOOD/COLUMBIA)


Aaaah yeah! En av verdens råeste kvinnelige liveartister kommer til Norge for å bevise at hun fortsatt er dronningen.


I forbindelse med lanseringen av sitt kommende, femte album, tar 31-åringen med seg baby Blue Ivy og reiser ut på The Mrs. Carter Show World Tour, som svinger innom Telenor Arena 28. mai.
Sees der!

Billettene slippes mandag 11. februar kl. 9:00.
Beyonce har besøkt Norge flere ganger, blant annet med Jay-Z i Trondheim i 2009. Men dette er første gang hun spiller i Oslo (eller Fornebu da, et par meter utenfor) uten Destiny’s Child. Hun opptrådte i Spektrum med Kelly Rowland og Michelle Williams i 2002 og 2005, og alene i
Vikingskipet
i Hamar to år senere.

 
Den foxy Texas-jenta er ute av mammaperm og rett i comeback-modus. Som om hun ikke allerede hadde vunnet før Super Bowl; Se klipp fra Beyonces pauseopptreden søndag kveld i New Orleans. Visuell suppe eller ei – B for best:


Småbarnsmoren åpnet med sin nyklassiker «Crazy In Love», og underholdte i 12 rause minutter med nye og gamle hits som inkluderte Scott Storch-produserte «Baby Boy» og «End Of Time». Kelly Rowland og Michelle Williams joinet også mor på den gigantiske scenen til ganske flott, kort Destiny’s Child-sammenkomst (Michelle, ble du sliten?), og etter godlåter som «Bootylicious» og «Independent Women» avsluttet B ballet med monstersmash’en «Halo». Beyonce sang purr-fect og danset som hun var 19 år.

Norske popstjerne-jenter, ta en titt ovenfor. Mrs. Carter er the blueprint.

PS: Nesten nippleslip? Hold B på å ta en Janet?

Mer Beyonce her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer