Hopp til hovedinnhold
Harry Styles, Olivia Wilde, Florence Pugh (Samir Hussein/WireImage, Jemal Countess/Getty, Tim P. Whitby/Getty)
Harry Styles, Olivia Wilde, Florence Pugh (Samir Hussein/WireImage, Jemal Countess/Getty, Tim P. Whitby/Getty)

Olivia Wilde teaser Don’t Worry Darling med Harry Styles og Florence Pugh

Olivia Wilde deler det første offisielle filmbildet.

Den kommende, psykologiske thrilleren Don’t Worry Darling, regissert og produsert av Olivia Wilde, ser ut til å bli en av årets mest antesiperte filmer.

Handlingen holdes foreløpig tett til brystet.

Dette er forfriskende nok ikke basert på en roman – og er ikke en nyinnspilling, omstart, etc.

Det vi vet så langt er at filmen finner sted på 50-tallet, hvor en ulykkelig hjemmeværende kvinne avslører noe fælt. Samtidig som hennes kjærlighetsfulle mann skjuler en bekmørk hemmelighet.

Florence Pugh og Harry Styles har hovedrollene som henholdsvis Alice og Jack.

I dag deler Olivia det første offisielle bildet fra Don’t Worry Darling, som viser en tilsynelatende redd Alice med hendene opp.

Bak seg har hun noen skumle personer. En kult?

Florence Pugh som Alice i Don't Worry Darling (New Line/Warner Bros.)

Florence Pugh som Alice i Don’t Worry Darling (New Line/Warner Bros.)

«Don’t worry», skriver regissøren under bildet av Florence.

Den britiske 25-åringen var nylig en del av absurde marerittet Midsommar i Sverige, for så å bli Oscar-nominert for Little Women. Hun er straks klar mot Scarlett Johansson i Black Widow.

Harry debuterte som skuespiller i Christopher Nolan-storfilmen Dunkirk i 2017. Samtidig som han holder koken som soloartist.

I fjor tok 27-åringens album førsteplass på Billboard 200 og fikk den bestselgende første uken for en britisk artist noensinne. Singelen «Watermelon Sugar» ble nummer 1 på Billboard Hot 100.

Olivia Wilde skryter av Harry Styles som menneske og skuespiller.

«Lite kjent fakta: De fleste mannlige skuespillere vil ikke spille biroller i filmer hvor kvinner har hovedrollene. Bransjen har oppdratt dem til å tro at det reduserer deres makt (for eksempel finansiell verdi) å akseptere slike roller. Noe som er en av grunnene til at det er så vanskelig å få finansiert filmer som fokuserer på kvinnelige historier», skrev hun nylig.

«Jeg tøyser ikke, det er vaaaaanskelig å finne mannlige skuespillere som skjønner hvorfor det kan være verdt å tillate en kvinne å ha rampelyset på seg. Så kommer Harry Styles, vår Jack. Ikke bare nyter han muligheten til å tillate den briljante Florence Pugh å stå i midten av scenen som vår Alice, men han inngir hver scene med en nyansert følelse av menneskelighet.»

«Han trengte ikke å bli med på sirkuset vårt, men han hoppet ombord med ydmyket og anstendighet, og blåste oss overende hver dag med sitt talent, og varme – og evne til å kjøre bakover», skriver hun om det tidligere One Direction-medlemmet.

Olivia, som i neste uke fyller 37, deler et svart/hvitt-bilde fra settet, som ser ut å være i Palm Springs, hvor Harry sitter i en klassisk bil.

Harry Styles på settet til Don't Worry Darling (Instagram/oliviawilde)

Harry Styles på settet til Don’t Worry Darling (Instagram/oliviawilde)

Don’t Worry Darling har fått ekstra mye oppmerksomhet ettersom Olivia og Harry ble et par under innspillingen.

Filmingen startet i oktober og endte i februar. Rett etter jul tok Harry med seg Olivia i bryllupet til sin manager, hvor de leide lanke. I det siste har Olivia blitt fotografert inn og ut av huset til briten i Los Angeles.

Hennes ferske eks Jason Sudeikis, som hun har to barn med, vant på søndag Golden Globe for sin Apple TV+-serie: Jason tok imot prisen iført en hettegenser

Fun (?) fact: Olivia hyret først Shia LaBeouf til rollen som Jack. Men hun skal ha sparket ham kjapt grunnet dårlig oppførsel på settet. To måneder senere ble Shia saksøkt av eksen FKA twigs for vold, trusler og grov seksuell trakassering.

Olivia deler også et bilde av seg selv fra settet med Chris Pine.

Olivia Wilde og Chris Pine (Instagram/oliviawilde)

Olivia Wilde og Chris Pine (Instagram/oliviawilde)

«Jeg har kjent skjønne Chris Pine i 16 år og han har alltid vært en av de mest generøse, støttende, intelligente og dyktigste skuespillerne der ute», skriver hun om Wonder Woman-stjernen, som også spiller mot Florence i Netflix-vikingfilmen Outlaw King.

«Han serverte en helvetes bra framførelse.»

Gal Gadot og Chris Pine i Wonder Woman 1984 (SF Studios/Warner Bros.)

Gal Gadot og Chris Pine i Wonder Woman (SF Studios/Warner Bros.)

Olivia Wilde har laget filmen sammen med den profilerte filmfotografen Matthew Libatique (Black Swan, Pi, Straight Outta Compton, Iron Man, A Star Is Born, Birds of Prey).

Hennes regidebut er komedien Booksmart fra 2019, som i likhet med Don’t Worry Darling er skrevet av Katie Silberman.

Hundre prosent (Instagram/oliviawilde)

Olivia slo gjennom som Dr. Remy Thirteen Hadley i seks sesonger av serien House.

Hun er også med som skuespiller i den kommene thrilleren, i tillegg til blant andre Gemma Chan (Crazy Rich Asians) og KiKi Layne (If Beale Street Could Talk).

Don’t Worry Darling er nå i post-produksjon. Premieredatoen annonseres snart.

Les også:

7 ting du må vite om Oscar-nominerte Florence Pugh

Nyeste saker fra 730.no

Les mer