Hopp til hovedinnhold
SUTRE-LIAM FÅR FORTSATT <3 (TWITPIC)

– OK Computer? Nei, aldri hørt.

SUTRE-LIAM FÅR FORTSATT <3 (TWITPIC)

Sutrekonge og tidligere Oasis-medlem Liam Gallagher har i løpet av karrieren gjort sport av å slenge med leppa, og under et intervju med igjen – Radiohead som får passet påskrevet.

Frekkas-vokalisten i det ett år gamle terningkast 2-bandet Beady Eye, forstår nemlig ikke Radiohead-hypen, og deres OK Computer-suksessalbum fra ’97, det har han i alle fall ikke hørt: 

– Jeg har ikke engang hørt OK Computer, ingenting av det Radiohead lager gir noen mening. Alle hedrer dem, men den eneste kjente låten de har er «Creep», er det ikke?

R.I.P. Liam: Noel Gallagher vant

Saken fortsetter nedenfor klassikeren.


Liam rister på hodet og forstår fortsatt ingenting:
 

– Så går de helt av skaftet hele resten av karrieren. Jeg bare skjønner det ikke. Jeg mener, vi har også skrevet sanger som «Creep», du vet, klassikerne. Så, det sier sitt. «Karma Police» er okay, men det er The Beatles, ikke sant?

39-åringen ga også nylig Adele skylden for Beady Eyes flopp, og rockestjernenes mulighet til å toppe albumlistene med sitt terningkast 1-album Different Gear, Still Speeding.

 

– Jeg forventet at det skulle havne øverst, men så ble det født i samme år som Adeles musikk. Men nevermind, vi greier oss med en tredjeplass. Vi er fornøyde.

«Karma Police» er for øvrig helt og holdent Radioheads egen, men skylder The Beatles’ «Sexy Sadie» noen toner:


 
Radiohead holder koken: Se dem i helgens SNL (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer