Hopp til hovedinnhold

Oj! I natt slapp Beyonce plutselig sitt nye album.

FUN FACT: DE ANDRE DESTINY’S CHILD-MEDLEMMENE SLIPPER OFTE ALBUM INGEN VET OM (SONY)

Beyonces comeback var snodig: Full mediadekning med en haug av bladforsider, Obama-sang, Pepsi- og H&M-reklamefilmer med nye låter, verdensturné… men ingen singler og ikke noe album. Platen ble angivelig utsatt fordi Beyonce ikke følte at den var klar, og flere produsenter sa de regnet med at settet ikke kom før til neste år.

Men Texas-jenta har ikke hatt en hit siden «Halo», og nå ville hun plutselig ikke vente lenger: Uannonsert slapp hun i natt sitt femte album, BEYONCÉ.

 
Settet er produsert av Timbaland, Roc Nation-produsenten Boots, Hit-Boy, Pharrell Williams, Noah «40» Shebib, Ryan Tedder, Detail, Ammo og Justin Timberlake.
 

Fortsetter nedenfor.

32-åringen kaller utgivelsen et «visuelt album», og har inkludert musikkvideoer til alle låtene. (Luksusversjonen til I Am… Sasha Fierce har med syv videoer.) B har utelatt de ferske «Grown Woman» (men har med videoen) og «Standing On The Sun».


Settet, som gjestes av Jay Z, Drake, Frank Ocean, datteren Blue Ivy og nigerianske Chimamanda Ngozi Adichie, kan lastes ned via iTunes, hvor du også kan streame nesten 30 minutter av platen, inkludert smakebiter fra videoene.

(For dem som har sluttet å styre med mp3-filer: Albumet kommer sikkert hos Spotify snart. Og snart kan man vel streame videoer via Spotify?)

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer