Hopp til hovedinnhold

Oi! Se der! En sjøsnickers!

Jeg har laget tacogryte!! Det var faktisk skikkelig godt altså.Har dere forresten hørt ordet «sjøsnickers» før?? Trodde alle visste hva det var jeg, men alle på jobben holdt på dæve når jeg sa det i dag. Det er en bæsj om flyter i vannet så klart!Takk for alle de fete kommentarene på forrige innlegg. DERE ER RÅ! Særr.IKKE MOBB KAMERATEN MIN. Slapp av, det gjør jeg ikke heller. Forteller bare det jeg opplevde på lørdag jeg. Hørt om ordet anonym? Å nei. Det var det du var frem til du linket til blogginnlegget mitt på din egen facebook profil.Men orker ikke skrive så mye nå (skal se Sverre Goldenheim gjøre nordmenn stolte på TV3 straks), men jeg skal ha meg frabedt beskyldningene om å ikke snakke sant. Jeg er vel mildt sagt en ganske direkte og ærlig person, så det pisset der orker jeg ikke. Det vil jeg gjerne ha meg frabedt! Fy faen for en FLOTT setning.Ballen er død.Slenger ut noe bilder fra lørdagens Vgs reunion. Ha en fin kveld, og lag masse tacogryte! 🙂

Nyeste saker fra 730.no

Les mer