Hopp til hovedinnhold
Anna Lotterud og Odin Waage (SCOPE)

Odin Waage fra Rådebank spiller i musikkvideoen til Anna of the North 🇳🇴

Odin Waage er ikke bare solid foran kamera i Rådebank.

Nå er godgutten også å se i musikkvideoen til Anna of the North.

– Det var veldig moro å få være med på dette. Anna er helt nydelig å være rundt. Hun imponerte meg også med skuespillerferdighetene sine. Ellers synes jeg at det var et proft team og ikke minst synes jeg det er en kjempefin låt, sier Odin Waage til 730.no.

Vi tok selvfølgelig en prat med stjerna selv også – se hva Anna og Odin forteller nedenfor musikkvideoen til «Here’s to Another»:

Musikkvideoen er regissert av Alexander Zarate Frez. Foran kamera ser vi Anna Lotterud, Odin Waage og influencer/modell Lisa Alexandra Jarli.

Anna, hva handler «Here’s to Another» om?

– Den handler om det destruktive som er i oss alle. Det er greit å ikke alltid gjøre det som er forventet av oss.

– «Heres to Another» er min favorittlåt, og mye av grunnen til det er kanskje fordi jeg kan kjenne meg så igjen i den. Den er veldig ærlig.

Hva er historien i musikkvideoen?

– Jeg har alltid ønsket meg å være en karakter i en eventyrfilm, hvor det ikke er noen regler. Musikkvideoen handler om det å komme seg videre. Her er det en fantasivenn som hjelper meg med å prosessere det vonde.

Anna Lotterud aka Anna of the North (Robin Bøe)

Hvordan var det å få Odin Waage med i videoen?

– Jeg skal innrømme at jeg ble litt starstruck og veldig glad.

Vi gjetter at du er fan av Rådebank du også? Hva er det du liker best med serien?

– Jeg synes serien er utrolig fin, og den har et viktig budskap. Pluss at jeg kjenner meg jo igjen. Jeg er jo fra Gjøvik og har sitte mye i baksetet i biler. Odin gjør også en sykt bra karakter.

Odin aka Glenn-Tore aka GT <3 (NRK)

Odin, hva er den største forskjellen på film/serieinnspilling og å spille i en musikkvideo?

– Det første jeg tenker på er jo at det ikke blir tatt opp med lyd, musikken legges jo først på i klippen. Sånn sett blir innspillingen mindre krevende å gjøre.

– På den annen side må man fortelle en historie over et kortere tidsløp, som igjen kan være mer krevende. Så tenker jeg at det ofte kan være større kunstneriske friheter i en musikkvideo, hvor du kan ta en rekke ulike og kanskje også utradisjonelle, filmatiske grep som virkemidler for å underbygge og forsterke de følelsene man vil oppnå gjennom sangen.

– Musikkvideoen kan derfor være, og er ofte, en utbrodering av sangen, følelsen og utvider dens univers. På den måten kan formen være løsere.

Du er jo en habil sanger selv. Kommer du til å satse mer på musikk fremover, ved siden av skuespill? Kanskje Anna kan spille i din video? 😍

– Jo takk for det! Jeg kommer absolutt til å satse på musikk fremover. Har masse på lager og er i full gang med mine neste musikkprosjekt. Det hadde også vært en drøm å ha Anna med i en av mine musikkvideoer en gang, det må vi absolutt få til!

Anna, hvordan har den siste tiden vært for deg?

– Jeg går i en konstant loop og klarer ikke endre på de tingene jeg vet er usunt for meg, og jeg tror ikke jeg er den eneste. Spesielt etter det året vi har lagt bak oss.

– Tenk at det har gått et år allerede. Jeg gjør jo ingenting lenger. Jeg går rundt i de samme klærne, jeg dusjer ikke så ofte lenger, og jeg kan ikke huske sist gang jeg pyntet meg. Det verste er at jeg har blitt alt for komfortabel med situasjonen. Det er liksom helt greit! Det kan jo ikke være bra.

Hvilke usunne ting er det du ikke klarer å endre?

– Det er mye, men man man må jo ikke være alt for streng med seg selv heller da. Jeg har nok en tendens til å trekke mot det destruktive.

Hvordan tror du det blir å komme ut av loopen? Og når tror du det skjer?

– Kanskje det er en evig loop. Eller mange små looper. Jeg kommer ut av en og inn i en annen. Jeg håper jo at korona har satt ting litt i perspektiv og at når verden åpner kommer jeg til å utnytte meg av mine muligheter.

Se også:

Emma (17) er #1 i Norge via Rådebank

Fra Rådebank og Game of Thrones til Askepott anno 2021

Nyeste saker fra 730.no

Les mer