Hopp til hovedinnhold
ISABELLE RINGNES, NATHALIE HELGERUD, MARIE AMANDA AGAPI, ASTRID DYSON (GURO BEITOHAUGEN)

Ødeleggelsesalarm: OsloGirls

Jeg vet ikke hvor vidt dette er ment å være humor eller ikke, men jeg går ut ifra det ettersom jeg ler hysterisk.

Og alle spør: Bruker de manus eller er alt på ekte? Henger kameraene på slep i jentenes ekte liv? Og hvorfor var ikke Marie Amanda på premieren? Tok de andre livet av henne?

NB! ØDELEGGELSESALARM!

OsloGirls episode 1: VG Nett

Bloggeren Marie Amanda og hun andre sitter og har en naturlig samtale over en flaske vin, før to partysvensker kommer og ødelegger idyllen. Den ene partysvensken er politi. Alle blir drita, før de blir med partysvenskene hjem og drikker enda mer alkohol. Så får vi ikke være med mer (sadface). De slår av lyden, og vi får bare et par snapshots tatt av hun blonde og den ene partysvensken liggende i skje. Mer vet vi ikke! Spennende, lurer på hva som skjedde.

OsloGirls episode 2: VG Nett
Vi blir presentert for to helt kliss like jenter; Astrid og Isabella som første dag i sin nye jobb får i oppdrag å intervjue to kjendismotebloggere. De har skikkelig dårlig tid, og må tenke ut et intervju på bare 30 minutter. Kjendismotebloggerne viser seg utrolig nok å være Marie Amanda og hun andre som nå plutselig heter Nathalie. Marie Amanda er beinhard og loller av Isabelles antrekk mens hun blir intervjuet. Nathalie synes synd på dumme Astrid som stadig brekker blyet i blyantpennen fra 1980. Astrid konfronterer henne og spør hvorfor hun ler. Nathalie vet ikke, men forsikrer henne om at hun ikke har noen egne meninger i alle fall. Etter endt episode sitter vi igjen som spørsmålstegn: Hvor er partysvenskene?

Vi håper vi får se mer til partysvenskene i neste episode.

Seriøst: GI OSS MER.

Bonusbonus: Marie Amanda blir barbert backstage: Titt her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer