Hopp til hovedinnhold
Adelén Obsessed musikkvideo 730.no
Kunne vært tidlig Britney? Se videopremieren nedenfor! (Skjermbilde/Sony Music)

Adelén: – Musikkindustrien er hard, men også veldig vakker

Adelén rister løs til sin nye banger 🔥🔥🔥

I musikkvideoen til den nye singelen «Obsessed» viser Horten-jenta at hun også har et STORT dansetalent.

Hei, hun danket tross alt ut Staysman og vant Skal vi danse i 2015!

Men hva pusler hun med på privaten, og hva har vært høydepunktene (og de største skuffelsene) så langt i karrieren?

Vi tok en prat med hele Norges Adelén Rusillo Steen – les intervjuet nedenfor!

Se premiere på musikkvideoen til Adelén – «Obsessed» her:

Adelén har skrevet «Obsessed» sammen med produsent Mathias Nilsen. Peter Bruteig Henriksen og Abdi Junior har laget musikkvideoen.

Hey Adelén! Hvordan har sommeren vært?

– Hola! Sommeren var 9/10. Hengt mye med venner, badet og slappet av. Litt trist å fortsatt ikke kunne se familien i Spania, så derfor får den ikke toppscore.

Det er forståelig! Håper det blir Spania-tur snart <3 Men du, musikkvideoen til «Obsessed» er en popstjerne verdig 🌟 Hva var idéen, og hvordan var shooten?

– Tusen takk <3 I og med de færreste av oss var vaksinert under innspilling, ville jeg gjøre en enkel video – og ha en ren performance-video der lys, styling og energi sto i fokus. Selve shoot-dagen var lang, men gikk overraskende smooth. Hele teamet var synchet – og det var ingen som stresset. DET er ganske sjeldent.

Hvem så du opp til som liten popstjerne-spire?

– Som liten så jeg opp til det spanske ikonet Pepa Flores, Shakira og Whitney Houston.
Jeg elsket Disney (still do), og så opp til alle Disney-stjernene. Jonas Brothers var en stor favoritt.

Hvem er du mest inspirert av i 2021?

– Som musiker; Akkurat nå er det ABBA. Det er noe mer akkordene, og anthem-melodiene som inspirerer meg enormt om dagen, og jeg bruker de ofte som referanse i studio.

ABBA er ekte legender! Hvordan ble «Obsessed» til?

– «Obsessed» var vel egentlig et resultat av å ville mikse ABBA med en futuristisk sound. Jeg hadde session med talentet Mathias Nilsen, og vi vibet på de samme tingene – og endte opp med eurodance(?)-låten «Obsessed». Jeg ville hele tiden at melodiene skulle stå ut, og at det generelt bare skulle være en gøy låt med masse energi.

Det klarte dere! Hva eller hvem er du obsessed med akkurat nå?

– Jeg har sett alle Hunger Games-filmene på nytt. Wow, for et plot – og for en story. Ellers, har jeg funnet lykken med Sandwich-is. Craver det hele tiden. + Ganske Obsessed med PS5.

Vi backer alt dette! Til tross for ung alder er du snart som veteran å regne i norsk musikksammenheng. Hva har vært de største oppturene så langt i karrieren?

– Ja, det er sykt å tenke på. Jeg føler det har vært flere nivåer av oppturer, i form av hvor synlige de har vært utad. Åpenbare oppturer er f.eks da jeg var med på det offisielle FIFA VM-albumet i 2014, sang på nasjonal riks-tv i Beijing 2018, vant MTV-pris og Skal vi danse, og opptrådt rundt om i globen.

– Men, like stort er det å ha gjennomført en bachelor i musikkproduksjon, bli kjent med produsenter jeg elsker å skrive med, og å ta mer kontroll over egen karriere.

Olé! Throwback til da Adelén representerte Norge i VM <3

Hva har vært de største nedturene, hvis du har hatt noen?

– Etter 8 år som artist, har jeg absolutt opplevd nedturer i form av skuffelse. Det er ikke alltid man når de målene man har satt seg innenfor det ønskede tidsperspektivet, og det er ikke alltid inspirasjonen spiller på laget ditt.

– Jeg har vært skuffet over meg selv, men også skuffet over folk jeg har møtt på veien i karrieren min. Heldigvis, har jeg ikke latt nedturer påvirke meg negativt – og jeg bærer ikke nag. Musikkindustrien er hard, men den er også veldig vakker.

Fint sagt! Til slutt, hva vil du få til i løpet av de neste 10 årene?

– Fortsette å leve av musikk, og at den tar meg der den er ment til å ta meg.

– På et personlig plan, håper jeg for guds skyld at jeg eier en bolig. Jeg har gjennom hele karrieren studert parallelt, og håper jeg til slutt har en master.

– Og i tillegg har jeg noen andre fremtidsplaner det er for tidlig å si noe om :-))

Se også: Topp 9 norske musikkvideoer vi ALDRI glemmer

Les mer