Oasis parkert av Jay-Z på hjemmebane

29. jun 2008 kl. 00:00
HOVA PÅ HOVE FIRE DAGER I FORVEIEN (FOTO: ANDERS LINDHOLM) 
HOVA PÅ HOVE FIRE DAGER I FORVEIEN (FOTO: ANDERS LINDHOLM) 
I april fortalte Oasis’ Noel Gallagher til BBC at det er helt feil av Glastonbury å booke hip-hop. Den britiske festivalen hadde nemlig fått Jay-Z på plakaten. Shawn hadde naturligvis registrert Gallaghers prat, og da han gikk på Pyramidescenen lørdag kveld, foran et rekordstort publikum, startet han konserten med å spille klippet med Oasis-medlemmet på videoskjermen, skriver

NME
.


Først spilte rapperen kommentaren «jeg vil ikke ha hip-hop på Glastonbury», så «Jay-Z har faen meg ikke en sjanse», for deretter å gå på scenen med gitar og småsynge over Oasis’ “Wonderwall”, før han passende nok gikk over i «I got 99 problems and a bitch ain’t one».
 
Sertifisert gåsehud fra 2:13:


I begynnelsen av konserten sa han; – For dem som ikke fikk memoet, jeg er Jay-Z og jeg er pretty awsome.


Glastonbury-sjefen Michael Eavis sier til NME at han ikke vil si noe stygt om Oasis, men at «Jay-Z trimuferte. Alle kunne alle ordene, så langt bak som jeg kunne se, det er utrolig. Absolutt fantastisk.»


Det er fire år siden Oasis fikk spille på festivalen, og på spørsmål om Eavis vil la rockebandet få komme tilbake til neste år, lo han. «Hvis de vil, alle synder er tilgitt, Noel.»


Jay-Z’ konsert på Hove var heller ikke snau

NOEL (NUMMER TRE) SYNS MASSIVE ATTACK OG DUFFY ER OK PÅ ROCKEFESTIVAL (SONY BMG)