Oasis-Noel «snakker ut»

7. jul 2011 kl. 00:00
NOEL ER FIT FOR FIGHT (BBC)

– Egentlig, så angrer jeg.

Oasis’ tidligere medlem og berømte bror Noel Gallagher har endelig kommet seg på bena og startet sin egen karriere – etter det nokså dramatiske bruddet med eks-supergruppen for to år siden.

Til forskjell fra bror Liams sutring  hadde Noel en noe hyggeligere (dog flåsete) tone da han holdt en pressekonferanse angående sin planlagte solokarriere:

Den litt slitne 44-åringen angrer dog – i motsetning til Liam – på at brødrene kastet gitarer på hverandre og løste opp bandet:

– Jeg hadde en perfekt rolle i Oasis. Det tok 18 år å bygge opp bandet, og jeg var dritgod på det jeg gjorde. Jeg hadde ikke fått nok av Oasis som band, men jeg hadde fått jævlig nok av Liam.

Han innrømmer også at noen av hans Oasis-låter kan dukke opp som en del av solo-karrieren:

– Det er mine sanger, jeg skrev dem, og jeg er stolt av dem og hva de betyr for andre mennesker.
Se også: Liam: – Noel er en tyv!

Den nokså hyggelige briten har to nye album klappet og klare for utgivelse, etterfulgt av en turné i oktober – sammen med musikerne han har valgt å kalle Noel Gallaghers´ High Flying Birds.

– Jeg føler ikke at jeg trenger å gjøre noe nytt i forhold til det jeg har gjort før. Jeg er ikke arrogant, eller, kanskje litt, men jeg vil bare bevise noe for meg selv.
  Det første albumet Noel skal være klart 17. oktober, hvor låten «Stop the Clocks» skal være en av de ti låtene. Dog er dessverre dette kun en demo: