Oasis-dytt stopper konserter

24. sep 2008 kl. 00:00
(MTV)

Tidligere denne måneden endte Noel Gallagher på sykehus etter å ha blitt angrepet bakfra på scenen under en konsert i Toronto, Canada, mens bandet spilte for over 40 000 mennesker. En person løp ut på scenen og dyttet Gallagher slik at han falt over en høytaler med gitaren festet på kroppen.

16 år gamle Gabriella er Oasis’ nye favoritt.

Neste konsert de hadde booket var i New York, men denne ble utsatt fordi Gallagher hadde vondt. Det ble annonsert at resten av showene skulle bli arrangert som planlagt, men tirsdag kveld sendte deres etikett Big Brother ut en pressemelding hvor de forteller at tre konserter i Tyskland, Frankrike og England også må utsettes.

Fallet er styggere enn det ser ut. Noel Gallagher skal ha skadet flere ribbein, blant annet brukket tre.

Amatørvideo av episoden i Canada:


Kanskje personen som dyttet Noel er en supporter av noen av de mange bandene Gallagher-brødrene har pratet dritt om opp gjennom årene, noe som igjen har blusset opp i forbindelse med Oasis’ comebackalbum Dig Out Your Soul, som kommer i salg 6. oktober.

Videoen til den første singelen, “The Shock Of The Lightning”:


Den britiske komikeren Russell Brand fikk blandet respons for sin humor da han var vert for årets MTV VMA, men Noel Gallagher, som liker få, liker tydeligvis Russell. På Oasis’ nettsted forsvarer han sin kompis.

– Hvis for eksempel Chris Rock hadde sagt slik, så hadde alle ledd fordi de tror de skal, men hvis det er en mann som er utkledd som en vampyrs lampeskjerm?

Russell Brands fikk ikke for mye latter da han først gikk på scenen.