Hopp til hovedinnhold

Nytt forsøk fra Justins jente

Stor musikkontrakt og en av verdens største stjerner i ryggen føles bra for de fleste debutanter som ønsker å slå gjennom, men ting tar ofte tid.

Nederlandske Esmée Denters ble signert av Justin Timberlake etter at han så og hørte henne på YouTube, men hun måtte vente i to år før hun fikk sluppet sin første singel «Crazy Place», fulgt av duetten «Follow My Lead» med sjefen som gjest, for så å lansere Polow Da Don-produserte «Outta Here».

Anmeldelsene har vært bra, men karrieren har ennå ikke tatt av utenfor hjemlandet, hvor har hun blitt en stjerne. Albumet, med to Stargate-låter, kom i salg i mai i Nederland, og har forskjellige offisielle utgivelsedatoer over hele verden.

20-åringen fra tettstedet Oosterbeek forsøker seg nå med den nye, raske singelen «Admit It», som hun har laget med hjelp fra den tyske produsenten Toby Gad, med en video som hadde premiere denne uken:


Esmées amatørsnutter av seg selv som synger kjente sanger – med en overbevisende stemme – gjorde mange bransjefolk gira, og et par turer til USA gjorde henne til den første artisten på Timberlakes label Tennmann. (De spilte sammen i Oslo Spektrum i 2007.)

Videoen til «Outta Here»:


Vlogging anno 2006:

I snutten nedenfor forteller hun litt om seg selv (med amerikansk aksent), blant at hun ønsker å hjelpe andre og hva som er hennes nasjonalitet.

– Jeg er fra Nederland, et veldig lite land, du har sikkert aldri hørt om det.


I sommer var Esmée på turné med Enrique Iglesias, hvor hun etter oppvarmingen kom tilbake ut på scenen og fremførte Ciaras del av hans hitsingel «Takin’ Back My Love»:


Se Ray Kays kranglete videoe med spanjolen og Ciara

En av nederlenderens første snutter, først publisert for tre år siden:


Mer usignert hype-materiale:


Se Justin Timberlakes erigerte mammapresang

Les mer