Hopp til hovedinnhold
JORUN STIANSEN (UNIVERSAL)

Nytt brudd for Jorun Stiansen

Norges Jennifer Lopez? Hun er iallefall en pen jente som synger.

Jorun Stiansen slo Tone Damli Aaberge i Idol i 2005 og fikk kontrakt med Sony, noe som resulterte i en musikalsk flørt med Vinni fra Paperboys og en andreplass på VG-lista med debutalbumet Unstable.

Deretter gikk den norsk-colombianske artisten til Universal, hvor hun ifjor gav ut «Sticky Hands». Men nå forlater hun det store selskapet.

– Singlen solgte 3-4000 eksemplarer, og ble en middels suksess. Vi fant ikke helt fram til ytterligere repertoar å gå videre med; Vi manglet kanonlåter som kunne blitt singlehits, forteller norsksjef Yngve Næss til VG ifølge Faro Journalen.

Vennesla-pikens manager Peter Peters tar det hele med knusende ro, og forteller at hun allerede har fått et nytt, spennende tilbud. Men han vil ikke si noe særlig mer foreløpig.

– Vi har kommet langt i forhandlinger. Albumet er ikke ferdig innspilt, men godt på vei, og det ser ut til at det blir klart til sommeren 2009, og Jorun Stiansen blir å se og høre en del på TV og radio i 2009, sier Peters til avisen, og understreker at tiden med Universal har vært fin.
– Jeg tror ikke de ville kommet opp med forslaget å avslutte samarbeidet dersom de ikke visste at vi hadde noe bra å gå til.

I sommer gjorde The Dark Knight trolig inntrykk. Tidligere i høst begynte hun å fremføre sin nye singel «Batman» under konserter, men har foreløpig ikke sluppet Lynvingen-sangen i salg.

Videoen til Jorun Stiansens «Sticky Hands»:


Se forsidesakene hos 730.no!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer