Hopp til hovedinnhold
TARJEI STREAM STRØM (MONSTER/TV 2) 

Nyskapende norsk talent-jakt starter nå


TARJEI STREAM STRØM (MONSTER/TV 2) 

Lei av Idol, X Factor, Norske talenter og whatnot? Nå kommer musikkprogrammet som utfordrer talentjakt-konseptet med tradisjonelle auditions. 

I The Stream vil representanter fra landets tre største musikkselskaper (Universal, Sony og Warner) konkurrere om å finne den uetablerte artisten som streamer mest. Altså ikke hvem som gjør den beste coveren av «Hallelujah» eller «Hello»… Potensielle stjerner kan melde seg på her.


De 100 som streamer mest innen april får vise seg frem for musikkselskapene via en showcase. Hver label vil så signere tre artister de har troen på.. Så må de uke etter uke kjempe om å streame mest hos Spotify, og den med færrest spins ryker ut. 

Programmet ledes av den usedvanlig likanes karen Tarjei Strøm, kjent som trommis for blant annet Ralph Myerz & The Jack Herren Band, Ylvis og Lars Vaular. 

TV 2 har selvsagt stor tro på konseptet, som endelig er noe nytt innen sjangeren. 

– Gjennom The Stream skal vi speile dagens moderne musikk-virkelighet, forklarer TV 2s kanaldirektør Trond Håndlykken Kvernstrøm.
– Artister som Adele, Justin Bieber og vår egen Kygo har gått skrittene fra barnerommet til den store verdensscenen via internett, delinger i sosiale medier og signering hos plateselskap. På nettet er det millioner av klipp av mennesker som fremfører egne og andres sanger. Det er denne prosessen vi skal gjenskape og tilrettelegge for i The Stream, avslutter Kvernstrøm.


Et introduksjonsprogram sendes hos TV 2 allerede førstkommende lørdag, men selve hovedserien starter til høsten. Noe for deg? Du kan melde deg på, eller streame bidragene
herSe teaser-klipp her: 


Se også:
730 dro til Ibiza for å følge jakten på verdens neste DJ-stjerne

Nyeste saker fra 730.no

Les mer