Hopp til hovedinnhold
Ikonisk ish (The CW)

Nyheten om ny Gossip Girl splitter fansen

VB SERIE? (THE CW)

Er verdenen klar for mer Serena van der Woodsen og Blair Waldorf? Ifølge TVLine blir det nå vurdert en omstart på den nesten ikoniske serien.

– Det diskuteres, men jeg vet ikke om det er avgjort ennå, sier The CW-presidenten Mark Pedowitz.

Han legger til at Gossip Girl-serieskaper Josh Schwartz og produsenten Stephanie Savage er med å bestemme om de skal gå for en reboot.

– Det er mye opp til Warner Bros. og Josh og Steph, for man vil ikke gjøre noe uten dem, konkluderer kanalsjefen.
Det er ventet at avgjørelsen blir tatt innen sommeren.
Showet startet i 2007 og var med å lansere karriene til blant andre Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley (skrullefar Joe i You), Chace Crawford og Ed Westwick.
Drastisk fall i seertallet for sesong 6 gjorde at serien ble kansellert i 2012.  Senere har Gossip Girl blitt en global kultfavoritt.
Serien er basert på romanserien med samme navn, angivelig basert på hva forfatteren Cecily von Ziegesar opplevde og hørte da hun gikk på jenteskolen Nightingale-Bamford på Manhattan.
Artig fakta: Flashback-episoden «Valley Girls» i sesong 2 var ment som starten på serien Valley Girls; en forløper til Gossip Girl med Brittany Snow og Krysten Ritter i hovedrollene.

Planen til The CW var å flette yngre versjoner av karakterer fra The O.C. inn i Valley Girls. At sesong 1 av det ambisiøse prosjektet aldri ble produsert, kan betraktes som en populærkulturell tragedie.

Hva synes folk om en mulig omstart på Gossip Girl? Mange er skeptiske, for å si det mildt. Mens andre er gira.
Denne uken ga The CW grønt lys til nye sesonger for flere av sine serier: Riverdale, Supergirl, Black Lightning, Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supernatural, Charmed, Legacies og Dynasty.

Se også:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer