Hopp til hovedinnhold
MATT LETSCHER, SCOTT CAAN, WILLIAM FICHTNER (CATCHLIGHT, FOX, COLUMBIA)

Nye menn i nye Entourage

Den sjette sesongen av Entourage, som starter i neste måned, vil by på blant annet tre nye fjes.

Ifølge The Hollywood Reporter spiller Scott Caan (Into the Blue, Ocean’s Eleven), Matt Letscher (The Mask of Zorro, serien Eli Stone) og William Fichtner (Prison Break, advokat i spillet Grand Theft Auto Vice City) i flere av episodene.

Letscher har rollen som en kjekk, arrogant TV-sjef som jobber med Drama (Kevin Dillon), mens Fitchner spiller en produsent som forsøker å få Drama til å gjøre en ny versjon av en 90-tallsserie.

Scott Caans karakter Scotty Lavin er en breial manager som ifølge bransjebladet slenger mye dritt for å dekke over at han er usikker, og som ser på Eric alias E (Kevin Connolly) som en trussel.

Frøken Autumn Reeser fra O.C., som i fjor slåss mot vampyrer i Lost Boys 2 spiller en av Aris ansatte, mens Gal Gadot, 2004s Miss Israel, er med som Vinces kjæreste. Rapstjernen Lil Wayne dukker opp som seg selv.

Fun fact om Scott Caan:

Den 32 år gamle sønnen til James Caan (Sonny Corleone i Gudfaren) er for noen eldre hip-hop-fans kjent som rapperen Mad Skillz fra 90-tallsgruppen The Whooliganz.

Duoen, som han hadde sammen med Alan «The Alchemist» Maman (i dag produsent og Eminems DJ), var signert til musikkselskapet Tommy Boy og i samme kollektiv som Cypress Hill.

Se Scott Caan rappe som 16-åring:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer