Nye CLMD: – Jeg lager Norges største klubbkveld!

8. des 2014 kl. 00:00
HEISANN (MARIANN VIK/2MINUTTER.COM)

HEISANN (MARIANN VIK/2MINUTTER.COM)


Carl Louis har gått solo, men etter svære hits som «The Stockholm Syndrome» og «Black Eyes and Blue», så Martin Danielle kjører CLMD-skuta videre. Snarøya-prinsen, som har fått ny base i Los Angeles, kommer til Oslo for å sette Sentrum Scene på hodet 12. desember – slik CLMD også gjorde i fjor. Vi tok en prat med Martin om ståa i Cali og hvor hot det blir i Tigerstaden på fredag.

Hva håper du å få ut av Los Angeles-oppholdet i 2015?

– Jeg håper jo å få skrevet mest mulig ny musikk, det er en stor grunn til at jeg valgte nettopp LA. Det er så mange muligheter her og jeg får virkelig utfordret meg selv kreativt. Jeg elsker følsen av å måtte være på tærne, og presse meg selv ut av komfortsonen.

Hva er den største forskjellen på LA og Snarøya?

– Den største forskjellen er vel været. Og at jeg ikke treffer like mange venner og bekjente på den lokale daglivarebutikken.

Fortsetter nedenfor.

Det er snart jul. Liker kjæresten din Sandra Lyng myke eller harde pakker?

– Så lenge hun får gavedryss, så er hun fornøyd…

Du viser mange mjuke sider ved deg selv i TV 2 Bliss-realityserien Sandra usensurert (som vi gir terningkast 6 her)…

– Hehe, ja, jeg gjør vel det… Kanskje litt mye av den siden, men kan ikke si noe annet enn at er meg selv lik. Jeg er vel ganske mjuk til tider.

Hva synes du om serien og responsen du har fått?

– I og med at jeg har vært i USA under hele sendeperioden, så har jeg ikke fått med meg så mye av responsen, annet enn at mine bidrag har vært til stor underholdning på kontorene til Expect Film (gjengen bak Dexpedition).

Fortsetter nedenfor.

Martin, du er smellvakker. Har det blitt noen modelljobber på deg i LA ennå?

– Syns du det? Takk skal du ha! Hehe, men det har ikke det… Er musikken som er i fokus nå.

Apropos musikken: I år som i fjor så ringer CLMD julen inn på Sentrum Scene. Hva kan folk forvente seg i år?

– De som var der i fjor vet hva dette dreier seg om, men for dem som ikke var det: Jeg kan røpe at dette blir Norges største klubbkveld! Jeg bryter ned konsertarenaen og lager klubb for Oslo-folket med inspirasjon fra det jeg selv har fått oppleve fra turnélivet i utlandet. Dette er en kveld helt utenom det vanlige, og fjorårets event ble sammenlignet med de største klubbopplevelsene fra utlandet i pressen. I år er det hundre prosent naturlig for meg å ta det hele opp enda et hakk, og gi folk en enda større opplevelse. Dette er kvelden for dem som nyter god musikk og har lyst til å rive seg løs!

Utenom CLMDs musikk, kan du røpe én svær #tune som vi garra kommer til få å høre?

– Dette er jo noe jeg egentlig ikke har så lyst til å røpe, men jeg skal børste støvet av noen klassikere, pluss noe helt nytt! Både fra Axwell / Ingrosso, Galantis og Steve Angello.
 
Billettene selges her. Oppvarmer er norske Ben Void.

Promo for CLMD-festen fredag 12. desember:
 


Se også: FREDAGSFJAS: Martin Danielle fra CLMD