Hopp til hovedinnhold
NORSKE NEW VIOLATORS BOOSTER SEG (PLAYGROUND)

Nye artister til Oslo Live

Hovedstadens ferske festival Oslo Live annonserer nye artister til årets plakat.

De tre utenlandske og to norske som – sammen med mange andre – skal spille på Kontraskjæret første uken i juli, er den alternative, amerikanske popstjernen Santigold, britiske Does It Offend You, Yeah?!, svenske Nordpolen, New Violators fra Trondheim og Monolithic, som består av medlemmer fra Jaga Jazzist og Motorpsycho.

– Oslo Live skal overraske, men også presentere store og etablerte navn til årets festival. Hittil har vi sluppet sju artister som representerer et bredt spekter av musikalske innslag.

– Målet er å ha seks artister hver dag, og med dagens slipp er vi halvveis. Flere av disse regnes som årets og fjorårets store gjennombruddsartister, sier bookingansvarlig Magnus Ulvik.

Santigold, som måtte bytte navn fra Santogold grunnet en annen Santo Gold, ble av Rolling Stone, BBC og Spin utropt som en av de store artistene å se opp for i 2008.

I vinter fikk hun oppsving via Jay-Z’ «Brooklyn Go Hard» (selv om hun er fra Philadelphia) hvor Kanye West sampler hennes «Shove It».

Video: Filmen som singelen er hentet fra.

Les om de andre artistene på Myspace: Does it Offend You, Yeah?! Nordpolen New Violators Monolithic

Oslo Live har sluppet følgende artister tidligere: 2manydjs, Opeth, Diplo (med venner), deLillos, Kleerup, Ihsahn og hele Norges Name. Billetter får man her.

Video: Venninnen M.I.A. med Jay-Z – uten å føde. 

Santigold «LES Artists»:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer