Hopp til hovedinnhold
(STIG HELTORP/UNIVERSAL)

Ny video: Gabrielle «Mellom skyene»

(STIG HELTORP/UNIVERSAL)

De som trodde Gabrielle skulle bli et en-hits-vidunder etter «Ring meg» tok jaggu feil. Bergenseren leverer pop-bangere (som folk bryr seg om) som perler på en snor. Nå er hun aktuell med «Mellom skyene», laget av den unge Stavanger-hitfabrikken Joakim Haukaas, og i dag kom performance-musikkvideoen via regissør Christian Schussler.

Gabby forteller at hun var gjennom en haug av ideer, og endte opp med den som kanskje var mest vrien teknisk sett.

– Vi la hodene i bløt og kom frem til at vi burde gå tilbake til den følelsen jeg ønsker å formidle med denne låten. Nemlig lykken over å få turnere land og strand og formidle en genuin lidenskap for live musikk! Vi spiller konserter store deler av året og jeg sa til Christian at vi burde invitere folk inn i det ekstreme overskuddet jeg får av å stå på scenen. Musikken fremkaller en ny dimensjon av følelser i meg og det er umulig å holde tilbake når jeg står stammen med bandet mitt. Christian kicket umiddelbart og hadde baller nok til å foreslå en one-take-video.

(STIG HELTORP/UNIVERSAL)

Christian hevder at det vi får se er ekte uredigert. Noe vi tror på.

– Jeg ville at seeren skulle oppleve dette direkte uten total fuckup i klipp og post, så det du nå ser er genuint. Videoen er skutt i én tagning og inneholder både slow motion, fast motion og realtime hastigheter som alt er skutt i sync på location, forteller regissøren.

– One-take videoer er krevende å gjennomføre og kan fort miste energi, men med Gabrielle var ikke dette noe problem. Hun holdt energien oppe tagning etter tagning, og det smittet over på crewet. Hun var helt rå å jobbe med, og resultatet snakker for seg selv. Jeg tror vi alle harket sot og aspeststøv i dagene etter opptak, men det ser jo bra ut og da er det ikke mye annet som betyr noe. Det var en spennende innspilling og absolutt verdt det.


Se Gabrielle «Mellom skyene»:


Se også: FREDAGSFJAS: Gabrielle

Les mer