Hopp til hovedinnhold
Blir Midnight Sun til ny Twilight-film? Robert Pattinson som Edward Cullen, Kristen Stewart som Bella Swan, Taylor Lautner som varulven Jacob Black (Summit)
Blir Midnight Sun til ny Twilight-film? Robert Pattinson som Edward Cullen, Kristen Stewart som Bella Swan, Taylor Lautner som varulven Jacob Black (Summit)

Ny Twilight-roman sett fra Edwards perspektiv

Twilight kan ikke dø.

12 år etter at romanserien avsluttet med Breaking Dawn, bekrefter Stephenie Meyer at hun kommer med en ny bok.

Den originale historien om Isabella «Bella» Swan som forelsker seg i den 104 år gamle vegetar-vampyren Edward Cullen, fortelles via Bella.

I den nye Twilight-romanen Midnight Sun gjenfortelles historien fra Edwards perspektiv.

Boken beskrives om en «episk roman om dypsindige nytelser og destruktive konsekvenser av udødelig kjærlighet.

– Jeg gleder til å endelig, endelig kunne annonsere utgivelsen av Midnight Sun 4. august, sier Stephenie til Good Morning America i snutten nedenfor.

– Ting er vanvittig om dagen, så jeg var ikke sikker på om det var riktig tidspunkt å gi ut boken, men noen av dere har ventet så lenge, så det føltes ikke riktig å la dere vente lenger, fortsetter forfatteren.

– Jeg håper denne boken kan bli en morsom distraksjon fra den virkelige verdenen. Jeg gleder meg veldig til å endelig kunne dele den med dere.

Stephenie Meyer skrev Twilight da hun var 29 år. Hun er i dag en av verdens 20 rikeste forfattere, med en formue på 125 millioner dollar (1,28 milliarder kroner).

Det har blitt fem filmer, døpt The Twilight Saga, som spilte inn 3,34 milliarder dollar (34,3 milliarder kroner) på kino.

Mektig karantenekost: The Twilight Saga varer i 10,5 timer (Summit)

Mektig karantenekost: The Twilight Saga varer i 10,5 timer (Summit)

Hvis Midnight Sun blir en suksess, vil det trolig bety at filmserien får en reboot.

Fun fact: Steph skrev mesteparten av Midnight Sun i 2008, men da 12 kapitler lekket, skrinla hun planene om utgivelse. Hun lot Robert Pattinson få lese den uferdige boken før innspillingen av den første filmen, slik at han bedre kunne forstå Edward.

Hvis du ikke klarer å vente til august, kan du kanskje lese Life and Death. I denne romanen fortelles også Twilight-historien på nytt, men da med kjønnene til Bella og Edward byttet om. I denne versjonen heter de Beau og Edythe 🙂

Se også:

10 grunner til at Twilight aldri burde blitt laget

44 ting som er teit med Twilight

Nyeste saker fra 730.no

Les mer