Hopp til hovedinnhold
BENICIO DEL TORO SLITER (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

Ny trailer: The Wolfman

I forrige uke hadde Ethan Hawkes vampyrfilm fra fremtiden premiere, så da passer det fint at Benicio del Toros varulvverk fra fortiden starter på kino denne uken, nærmere bestemt 12. februar.
Oscar-vinneren (Traffic) har hovedrollen som Lawrence Talbot, som gjenforenes med sin far – spilt av Oscar-vinner Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs – etter at broren forsvinner, men istedet for å finne sin bror finner han – ifølge Universal Pictures – «sin egen foruroligende skjebne».
Stikkord: Halvt mann, halvt beist.

(UNITED INTERNATIONAL PICTURES)
The Wolfman ser mye drøyere ut enn Taylor Lautners vofse i New Moon, men det blir likevel kjærlighet via Emily Blunt (The Devil Wears Prada). Dog noe komplisert.
– Forholdet mellom Benicio og meg er tabu fordi min karakter var forlovet til broren hans, sa London-piken til MTV i fjor. 
EMILY SYNES HUN HØRTE EN LYD (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)
– Hennes døde forlovede ble funnet med innvollene revet ut av et merkelig beist. Benicio, broren han ikke har sett på årevis, kommer tilbake for å finne ut hva som har skjedd. 
Etterforskningen fører ham til varulven, men det går ikke som det skal; Da dyret skader Del Toros rollefigur, blir han også allergisk mot fullmåne, noe som gav den berømte makeup-mesteren Rick Baker mye å gjøre på settet. 
ANTHONY OG VRIOMPEIS (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

Filmen, som er en nyinnspilling av The Wolf Man fra 1941, har kanskje ikke lyst til å bli sammenlignet med den forrige, store varulvproduksjonen; Wolf med Jack Nicholson.

Produsentene av 1994-forsøket betalte så mye for å bruke Nicholsons ansikt at de ikke ville miste det til fordel for et ulvefjes, så beistet ble derfor Jack med skinnskjegg og hoggtenner, og kinopublikummet som ville bli skremt, ble skuffet.

(UNITED INTERNATIONAL PICTURES)
Mange følte at floppen var mer drama enn horror, med varulven som en svett metafor for hvor rått samfunnet kan være.

En anmelder kalte Wolf for Woof, og noen mente Michael J. Fox’ komedie Teen Wolf var like skummel.

(UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

Fun fact 1: Emily Parr, som i 2007 ble kastet ut av britiske Big Brother for rasistiske kommentarer, spiller en hore i The Wolfman.

Fun fact 2: Musikken Danny Elfman komponerte ble først trukket tilbake, for så å bli inkludert. 
Fun fact 3: Mannen som skapte Yoda og Boba Fett i Star Wars, Joe Johnston, står for regien etter at Mark Romanek (Jay-Z’ «99 Problems») trakk seg.
(UNITED INTERNATIONAL PICTURES)
Nedenfor kan du se to trailere, et klipp, en featurette og bilder av den originale, ikke så nifse ulvemannen:THE WOLF MAN 1941 (UNIVERSAL PICTURES)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer