Ny trailer: Sex and the City 2

12. apr 2010 kl. 00:00
YUMMY FASHION-MUMMY? (SANDREW METRONOME/HBO/WARNER BROS.)

Sarah Jessica Parker er nærmere 50 enn 40, men hennes Carrie Bradshaw har holdt seg tålig fresh i løpet av de 12 årene vi har sett henne i HBO-kuguarfesten Sex and the City.

I film nummer tar Sarah, Kim Cattrall, Cynthia Nixon og Kristin Davis seg fri fra sexing på Manhattan til fordel for Abu Dhabi (her blir Carries trofasthet testet), noe som vises i den nye, lange traileren, hvor Penelope Cruz også dukker opp.

Når komedien starter i USA neste måned og i juni i Norge får vi angivelig også se blant andre Heidi Klum og Mariah Carey.

På ca. 2:13 rocker glupske Kim alias Samantha samme kjole som den purunge gladjenta Miley Cyrus:

Fortsetter nedenfor traileren.


Fun fact 1: Victoria Beckham sa nei til å være med i den første, og ordet på gatene om at hun stiller denne gangen skal ikke stemme.

Fun fact 2: Deler av handlingen foregår altså i Abu Dhabi, noe som skulle skytes i Dubai. Dessverre ønsket ikke De forente arabiske emirater å få besøk av «jentene» (for snuskete?), slik at Carrie og gjengen heller måtte dra til Marokko.

Fortsetter nedenfor.

IKKE SÅ KNUSKTØRRE KUGUARER I ØRKENEN (SANDREW METRONOME/HBO/WARNER BROS.)

Mark Wahlberg har for øvrig filmplaner for sin suksesserie, motivert av Sarahs HBO-show.

– Hvis en gjeng med kvinner kan lage en hit ut av Sex and the City: The Movie bør menn kunne gjøre det samme om en gjeng med karer som ler og lever livet i Los Angeles.

Se her!