Hopp til hovedinnhold
LAST NIGHT DJ ZAC SAVED MY LIFE (SF FILM/WARNER)

Ny trailer! Se Emily Ratajkowski bli forelsket i DJ Zac Efron

LAST NIGHT DJ ZAC SAVED MY LIFE (SF FILM/WARNER)

Oppdatert fredag 24. juli: 

I kveld kom det en ny trailer til Kygo-dokumentaren DJ-komedien We are your friends, som røper ca hele handlingen. 

Se mer om Emily, We are your friends og den første traileren under. 
 

Emily Ratajkowski er ikke bare igjen aktuell på kino, hun holder også koken som modell.


Her via fotograf
Yu Tsai; dommer i neste sesong av
America’s Next Top Model.Skal Emilys neste film gjøre for DJ’ing/musikkprodusering det karate gjorde for The Karate Kid?Zac Efron er i alle fall lur nok til å smi mens det elektroniske popmusikkjernet er ekstra glovarmt. I
We Are Your Friends spiller han en DJ/produsent som drømmer om å kunne leve av sin lidenskap, samtidig som han er på blunk’ern med karakteren til Emily Ratajkowski. Litt dumt, ettersom hun er dama til hans DJ-mentor, spilt av Wes Bentley.
 
Det ser ikke ut som filmen kun handler om å kunne slå gjennom som DJ, men også om å finne seg selv, hva som er meningen med livet, etc.
 
Filmen – skrevet og regissert av Max Joseph alias kamera i Catfish: The TV Show – har USA-premiere 28. august. Men ifølge distributør SF Norge så starter den på norske kinoer allerede 7. august. Eat it, US!
 
Emily og hennes berømte bryster (og superdupre Gone Girl. Den London-fødte 23-åringen spiller også i den kommende filmversjonen av Entourage.
 
Fun fact: I
We Are Your Friends så har svenske Alesso, Dillon Francis og Nicky Romero rollene som seg selv. Vi håper Kygo, Matoma og Cashmere Cat blir med i We Are Your Friends 2.

 
Karrieretips = DJ: If you’re a DJ, all you need is a laptop, some talent and one track. That track is your ticket to everything…
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer