Hopp til hovedinnhold
<3 PÅ HJERNEN (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

Ny trailer: Michael Cera slåss for kjærligheten

Yup, vaskeseddelen på plakaten er funny:
– An epic of epic epicness 

Men er Michael Ceras neste komedie awesome awesomeness? Selv om traileren til Youth In Revolt er lollete, hører vi mange sutre om filmen. (Bør man se den?)

Kanskje Scott Pilgrim vs. the World blir bedre. Denne nye traileren (vi har allerede dekket teaseren) er nemlig ikke superlættis.

Den har dog sine øyeblikk, som da kompisen til Michael alias Scott tipser om hvordan han kan ta forholdet til kjæresten til et nytt nivå.

– Step up your game, Scott! Break out the L word.

– Lesbian?

– The other L word.

– Lesbians?

(Vår humor!)

Når Scott forelsker seg i søte Ramona (fra Amazon.com), får han hennes syv, onde ekser etter seg (blant annet en brutal emokid). Superskurk-style. Han må takle hele gjengen.

Tegneserien Scott Pilgrim handler om en 23 år gammel, kanadisk, basspillende slabbedask i bandet Sex Bob-Omb, så det bør passe bra at 21 år gamle, kanadiske Cera har hovedrollen i filmversjonen som har premiere i USA i august og i Norge i oktober.

Titt på den nye traileren:
Fortsetter nedenfor.


Drømmejenta spilles av Mary Elizabeth Winstead (som i juni drar til Canada med åtte norske gutter), mens Chris Evans alias Human Torch i Fantastic Four er en av kjipingene og Anna Kendrick alias Jessica Stanley i Twilight-filmene har rollen som Scotts lillesøster.

Scott Pilgrim vs. The World er regissert av britiske Edgar Wright. Minner filmen litt om Kick-Ass?

Fun fact: Kieran Culkin fra Home Alone og Home Alone 2 dukker også opp. Han er lillebroren til Macaulay, etterhvert godt kjent som kjæresten til Mila Kunis, som vi nylig traff: Se video!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer