Hopp til hovedinnhold
JT OG AMANDA LØPER FRA LOVEN PÅ NOE JESSE JONES-SHIT (STRIKE/NEW REGENCY)

Ny trailer: Justin Timberlake vs. klokka


OPPDATERT: Den internasjonale traileren til In Time kom i natt, med litt mer hint om hva Justin byr på. Se ovenfor, og les mer nedenfor. 

Er du større fan av skuespilleren Justin Timberlake enn du er av artisten? Isåfall er det #win å være deg, for far ser ut til å spille inn filmer i et langt høyere tempo for tiden enn han spiller inn nye låter.

(Denne gjelder – nesten – ikke.)
JT er hvertfall lynaktuell som ung hunk urettmessig anklaget for mord i Andrew Niccol-regisserte In Time, en sci-fi-thriller satt til en tid hvor overbefolkningen på jorden har blitt så pes at eldringsgenet hos menneskene er skrudd av (okey?). Folk blir med andre ord ikke gamle på naturlig vis – de må stjele eller kjøpe seg tid for å kunne leve lenge, og «SexyBack»-stjernen står seff ekstra hardt på for å få sjansen til å bikke 25.

Får Memphis-kjekkasen vår en Oscar-statuett som kan spoone med Grammy-prisene hans i peishylla? Døm selv via denne semisplitter nye traileren:

Fun fact/dumb fact: Mammaen til Justin driver et managementselskap som heter Just-in Time Entertainment (…).

In Time har premiere på amerikanske kinoer 28. oktober og starter i Norge 4. november. I tillegg til Justin, medvirker også finfine/superflinke Amanda Seyfried, kjent fra blant annet Veronica Mars og HBO-serien Big Love, samt heller ikke så ufine Olivia Wilde fra Cowboys & Aliens.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer