Hopp til hovedinnhold
(SONY PICTURES)

Ny trailer for A$AP Rockys «Dope»

En «urban» Superbad? Her er den andre usensurerte traileren til Dope, som ennå ikke har fått norsk premieredato annonsert fordi den har for mange svarte skuespillere. Se den forrige snutten + les om komedien nedenfor.

(SONY PICTURES)

Etter et par uskyldige trailere kom endelig en «red band trailer» til Dope. (Altså en «R-Rated», eller ikke barnevennlig snutt, om du vil.) Veldig grov er den ikke, men i det nye klippet får vi se en haug med nye scener, litt kropp, endel banning og ikke minst illegale rusmidler. 

Sistnevnte kjenner skuespillerdebutant A$AP Rocky godt til. Denne helgen fortalte han til New York Post at han under SXSW-festivalen i Texas fikk LSD av ILoveMakonnen, og endte opp med å ligge med 9 kvinner. Samme kveld. Makonnen bekrefter forresten at det er sant via Twitter

(Tenk om en kvinnelig artist hadde sagt/gjort det samme?) 

Bruken av de ulovlige midlene var helt sikkert en engangshendelse for 26-åringen, Rockys mentor A$AP Yams døde tross alt etter en overdose i januar

Fortsetter under 


SHAMEIK MOORE & CHANEL IMAN (SKJERMBILDE/SONY PICTURES)

Tilbake til Dope: I filmen følger vi Cali-studenten Malcolm, portrettert av 19 år gamle Shameik Moore (stjernealarm?). Malcolm er en nerd som spiller i et punkband med kompisene sine, men som samtidig elsker 90-talls-hip-hop. 

De to bestevennene hans spilles av Tony Revolori (The Grand Budapest Hotel) og up and coming-flinkisen Kiersey Clemons, mens Zoë Kravitz spiller en hot, og dermed litt utilgjengelig drømmedame. Som at ikke det var nok ser vi også Workaholics-krølltopp Blake Anderson i filmen, Keith Stanfield (The Purge: Anarchy og Selma) og Forest Whitaker som fortellerstemmen. For ikke å glemme Rockys eks-forlovede, Victoria Secret’s-engelen Chanel Iman (fra musikkvideoen til Beyonces «Yonce»).
A$AP Rocky spiller filmens drug dealer/bad-ass, men Harlem-hunken er ikke den eneste rapperen i filmen. Kylie Jenners kjære Tyga har også fått en liten rolle, og det samme har Vince Staples, Casey Veggies og Diddys skuespillersønn Quincy Brown. 

Høres gøy ut? Sjekk ut den nye, semi-grove traileren til Rick Famuyiwa-regisserte Dope
Se også: (Nesten) Alt du trenger å vite om filmen

Les mer