Hopp til hovedinnhold

Ny titt: Psycho som tv-serie

Ny smaketitter fra Psycho-serien Bates Motel, som har premiere i neste måned.

Les om det nye showet nedenfor.

I go psycho killaaa Norman Bates! skrek den avdøde Wu-Tang-rapperen Ol’ Dirty Bastard på sin tidløse «Shimmy Shimmy Ya»-singel, og hvis det er noen som er like nøttepetrete som han godeste ODB så er det vel Robert Blochs klassiske Psycho-karakter.

OG BRÅTT BLE MAMMA M.I.A. (A&E)

Den amerikanske kanalen A&E har straks verdenspremiere på serien Bates Motel, som forteller forløpshistorien til Alfred Hitchcocks 1960-film basert på Blochs legendariske roman om den skrullete mamma-morderen.

Vera Farmiga spiller Norma Bates, moren til ungfolen Norman (spilt av britiske Freddie Highmore), og den 10 episoder lange sesongen åpner med at mor og sønn flytter inn i Bates Motel, hvor lille Norman blir oppdratt under begredelige kår som senere gjør ham til iskald drapsmann (i boka ender han som kjent opp med å drepe både mor og elskeren hennes etter farens død).
 
Ikke akkurat Kongen av Queens-feeling, altså – men dette kan bli bra for de som liker thrillere i tekoppen. Her kan du ta den første titten på Bates Motel som starter 18. mars:


Også med i serien:
Den nye Tranformers-baben Nicola Peltz

Noen griner og noen gleder seg over at Carlton Cuse, den tidligere co-produsenten til Lost, har vært med å utvikle serien. I tillegg til Farmiga og lovende Highmore, dukker Mike Vogel (Cloverfield) og Nestor Carbonell opp, som tidligere medvirket i usnaue 36 episoder av nettopp Lost på ABC.
 

Les mer