Hopp til hovedinnhold
JOHNNY & ARMIE (DISNEY)

Ny titt på Johnny Depp som indianer

I natt kom den nye traileren til The Lone Ranger, som til tross for hunky Armie Hammer, showstjelende Johnny Depp og hella masse tog-action, muligens drukner litt i de nye, forrykende smakesnuttene til Man of Steel og Star Trek Into Darkness. Men for all del, Disney kommer trolig til å fylle endel kinosaler med denne i juli, via Depps lettbeinte regissørkompis Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean) og stjerneprodusent Jerry Bruckheimer.

Les om filmen nedenfor.

JOHNNY & ARMIE (DISNEY)

I sommer fødes Texas Ranger-kjekkasen The Lone Ranger på nytt. Nå via kjekkasen Armie, som har vært med i Gossip Girl og Desperate Housewives, men som er best kjent som FBI-sjef Clyde Tolson i J. Edgar, prinsen i Mirror Mirror og Winklevoss-tvillingene i The Social Network alias Face-filmen.

Som seg hør og bør har den ikoniske cowboy-lensmann-karakteren med seg indianeren den amerikanske urfolkmannen
Tonto, spilt av Johnny.

Gore disker også opp med Depp-venninne Helena Bonham Carter, Ruth Wilson (Luther), James Frain (The Tudors) og burlesque-mester Tonya Kay foran kamera.


Den første traileren til The Lone Ranger:

Hvorfor kunne ikke Disney ha en ekte Native American i rollen som Tonto? Så så. Oldemoren til Johnny var indianer.

Depp, som fyller 50 til neste år, er trolig veldig klar for en populær film etter den kjølige mottakelsen til The Rum Diary og Dark Shadows.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer