Hopp til hovedinnhold
TONY REVOLORI, KIERSEY CLEMONS OG SHAMEIK MOORE (SONY PICTURES)

Ny titt på A$AP Rockys spillefilmdebut

TONY REVOLORI, KIERSEY CLEMONS OG SHAMEIK MOORE (SONY PICTURES)

Hvis ikke denne settes opp på kino i Norge…  (Det ser dessverre ikke slik ut.)

I natt kom den andre traileren til A$AP Rockys første spillefilm, men den ser først og fremst rå ut av mange andre grunner. Mer om det under. 

Den nye traileren inneholder ikke mye vi ikke allerede har sett, men er en kortere versjon av den første, med endel nye småklipp. Blant annet fra den nevnte, kjekke Harlem-rapperen. Hovedrolleinnhaver Shameik Moore ser dog ut til å være den som får størst boost hvis filmen blir en suksess, i det som virker som en ganske kompleks rolle til high school-sjangeren å være. 

Sjekk ut den ferske traileren nå, og se resten av den smarte castingen under: 

(Også denne med Kendrick Lamar på soundtracket) 

Sak fra 18. april: 
 
Sundance-favoritten Dope ser ut til å bli et friskt pust i en ellers homogen sjanger, som de siste årene har spyttet ut et titalls filmer som både visuelt og fortellingsmessig ser klin like ut. 

I Dope følger vi Inglewood, California-studenten Malcolm, portrettert av 19 år gamle Shameik Moore. Malcolm er en nerd som spiller i et punkband med kompisene sine, men som samtidig elsker 90-talls-hip-hop. 

De to bestevennene hans spilles av Tony Revolori (The Grand Budapest Hotel) og up and coming-flinkisen Kiersey Clemons, mens
 Zoë Kravitz spiller en hot, og dermed litt utilgjengelig drømmedame. Som at ikke det var nok ser vi også Workaholics-krølltopp Blake Anderson i filmen, Keith Stanfield (The Purge: Anarchy og Selma) og Forest Whitaker som fortellerstemmen. 

Fortsetter under


(SONY PICTURES)

I filmen drar Malcolm og kompisene til downtown LA, hvor de roter seg bort i en gjeng som selger illegale droger, ledet av Dom alias selveste A$AP Rocky. 

Harlem-hunken er ikke den eneste rapperen i filmen, Kylie Jenners kjære Tyga har også fått en liten rolle. Det samme har Vince Staples, Casey Veggies og Diddys skuespillersønn Quincy Brown. 

Mer oppsving: Pharrell Williams har laget fire nye låter til Dope-soundtracket, som sammen med Diddy er en av filmens produsenter. 

Høres lovende ut? Sjekk ut traileren til Rick Famuyiwa-regisserte Dope nå: 

Dope har amerikansk premiere i juni, men det ser foreløpig ikke ut som den norske distributøren tror det er et marked for denne filmen på norske kinoer. Det er i alle fall ikke satt noen premieredato. Merkelig.

Se også: Trainwreck kan lett bli årets artigste komedie 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer