Hopp til hovedinnhold
(WWE/TRISTAR)

Ny titt: Halle Berry som tøff telefondame

Blir det enda en norsk rett på video-lansering for pene Halle? Eller er dette en liten luring som kommer til å overraske positivt?


Se den nye traileren til The Call ovenfor, og les om thrilleren og se forrige smakesnutt nedenfor.

(WWE/TRISTAR)

Til dem som tror at Halle Berrys Oscar-seier for Monster’s Ball i 2001 var et Academy Awards-PR-stunt: Mor kunne flotte seg med en Golden Globe-nominasjon 10 år senere, for sin innsats i 2011-floppen Frankie and Alice med Stellan Skarsgård. Men Halle, som (jaggu) fyller 47 år i sommer, har (jaggu) bommet på valget av flere hovedroller. Forstyrret psykiater som havner i trøbbel i kalkunen Gothika, superheltinnen i filmen om Catwoman (lol) og haiekspert i fjorårets mageplask Dark Tide, etc. Hennes seks roller i den ferske, ikke så populære «storfilmen» Cloud Atlas har heller ikke utgjort karriereoppsving.

I mars får Halle en ny sjanse. Nå som 911-operatøren Jordan. Altså en av dem som svarer når du ringer det amerikanske nødsnummeret. En hvilken som helst sentralborddame er Jordan selvsagt ei. Som vi får se i den nye traileren forlater hun kontoret for å redde en tenåringsjente fra en massemorder. Piken spilles av 16 år gamle Abigail Breslin, som er verdens yngste til å bli Oscar-nominert. (Mel Gibson-filmen Signs som 5-åring.)

The Call kan bli bedre enn den lyder, blant annet takket være regissør Brad Anderson, som står bak blant annet drøye, suverene The Machinist med Christian Bale, samt serien The Fringe.

Se også opp for Morris Chestnut (Boyz n the Hood, The Best Man, V), Michael Imperioli (unge tullekoppen Christopher Moltisanti i The Sopranos) og kanadiske Michael Eklund som den skrullete frihetsrøveren.

Fun fact 1: En som dukker opp er wrestleren David Otunga. Hvorfor? The Call er produsert av WWE alias World Wrestlig Enterainment, alias verdens største fribryter-selskap.

Fun fact 2: Catwoman ble nominert til årets verste film, verste regi, verste manus og verste skuespiller. Halle stilte sporty nok på Golden Raspberry-utdelingen, tok imot prisen for sistnevnte og takket Warner Bros. for å ha puttet henne i en «piece of shit»-film.

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer