Hopp til hovedinnhold
HAR HAN JENTER TRAPPED IN THE CLOSET? (RCA/SONY)

Ny tenåringstrøbbel for R. Kelly (50) – se hva moren til den ene jenta forteller

HAR HAN JENTER TRAPPED IN THE CLOSET? (RCA/SONY)


La oss starte med slutten. Ifølge
Variety sier advokaten til R. Kelly at han er rystet over anklagene og at han skal bevise sin uskyld.


Det kan bli en hektisk sommer for 50-åringen hvis anklagene er sanne: Tre forskjellige foreldre forteller til
BuzzFeed at Kells holder døtrene deres i en kult. Den ene jenta er en ung sanger fra Georgia som rømte hjemmefra for å bo hos R&B-veteranen frivillig.


– Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, sier moren.


– Hvis jeg får henne tilbake så håper jeg å få gitt henne behandling for kultofre. De kan omprogrammere henne.


Tre personer som tidligere har jobbet for R. Kelly bekrefter at stjernen har flere unge jenter boende hos seg – og at de behandles dårlig. Ifølge den ene kvinnen, som var Kells’ assistent, må de spørre om å få mat og spørre om å få gå på toalettet. Sangeren beskriver den styrtrike trebarnsfaren som en «puppet master» som er en ekspert til å hjernevaske.
 
FÆL ELLER MISFORSTÅTT? (SKJERMBILDE YOUTUBE) 


Den ene kvinnen forteller at hun også hadde sex med R. Kelly. Hun sier at han straffer jenter som ikke hører på ham. Selv hevder hun at han holdt henne opp mot et tre og slo henne utenfor Subway fordi han mente hun var for vennlig med gutten som stod i kassa.


Ifølge hans tidligere ansatte så har R. Kelly en 31 år gammel kvinne som instruerer jentene hvordan han liker å bli tilfredstille seksuelt. Jentene, som skal være 18, 19 og 26 år, er modeller og sangere. De er opplært til å kalle ham for «daddy», mens han kaller dem «babies».


Politiet har kontaktet en av jentene, som sier hun bor hos R. Kelly frivillig.

I videoen nedenfor forteller en av dem – med skjelvende røst – at hun har det fint.

Hun vil dog ikke si hvor hun er, om hun bor med andre eller om hun er fri til å gå når hun vil. Observante seere har lagt merke til en skygge på brystet til jenta helt på slutten – er det en hånd som vifter for å si at hun må avbryte / la være å svare på spørsmålet? 


Da R. Kelly headlinet festivalen Soulquarius i California tidligere i år, så skal han ha hatt med 19-åringen. På slutten av settet fikk han damene på første rad til å gni ham i skrittet mens han sang. 

Flere kvinner har tidligere stått frem med navn og sagt at artisten har brukt sin kjendisstatus til å ha sex med dem. Han har også blitt saksøkt. 

For snart 10 år siden ble han frikjent etter at en video hvor en mann som ligner på R. Kelly – filmet i en kjeller som ligner på kjelleren tidligere avbildet i forbindelse med et intervju – har sex med en 14 år gammel jente. Mannen urinerer på barnet. 

 


Det har vært flere historier om at R. Kelly pleide å sitte på McDonald’s-en i Near North Side i Chicago for å invitere skolejenter hjem til seg.


I 1994, da han pushet 30, giftet han seg med 15 år gamle Aaliyah. Ekteskapet ble annulert da det ble oppdaget at dokumenter var redigert for å få henne til å se ut som 18.


Advokaten til R. Kelly sier at klienten hennes «jobber hardt med å være den beste personen og artisten han kan være» og ber oss vennligst respektere at han «fortjener et privatliv».
 
I fjor slapp R. Kelly sitt 14. album; 12 Nights of Christmas, som debuterte på 177. plass på Billboard 200. På omslaget sitter han foran peisen og ler i solbriller ved siden av et juletre. 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer