Hopp til hovedinnhold

Ny stilig titt på Ben Afflecks thriller via David Fincher

HVA SKAL MAN TRO (FOX)

Teaseren var litt klissete. Den første ordentlige traileren til Gone Girl er mye tøffere, på en edruelig, tålmodig og rolig – men likevel litt creepy – måte. Det er iallefall ikke god stemning. Hvis du føler at smakesnutten røper for mye, så tar du trolig feil.
Regissør David Fincher (Oscar-nominert for The Curious Case of Benjamin Button og The Social Network) pleier å være mer snedig enn som så når det kommer til å tease sine filmer, og traileren er heldigvis full av hans fingeravtrykk. (Se Seven en gang til. Den er fortsatt like fet.)

Gone Girl er basert på Gillian Flynn-romanen med samme navn, og forfatteren har vært med å flytte fortellingen over til det store lerretet.

ROSAMUND, NEIL, TYLER & EMILY (UIP, FOX, INSTA)

Som vi ser i traileren så savner Bens karakter sin kone, selv om folk flest ikke kjøper historien hans. Foran kamera har han og David med Rosamund Pike
(James Bond-babe i Die Another Day), Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), litt sjukt nok Tyler Perry (aka Madea), Missi Pyle (The Artist) og filmdebutanten Emily Ratajkowski. (Sistnevnte er London-jenta som ble berømt for sin toppløse innsats i Robin Thickes video til «Blurred Lines».)

Gone Girl har premiere i oktober.

 
Se også: Avdanka Batman backer Ben Affleck: – Gi ham en sjanse!

Les mer