Ny singel fra Gatekunst 6 med fire unge sultne stjerner

6. okt 2017 kl. 00:00
YOMI BAISA, BLVCK O, ZAMOUR, JONAS BENYOUB (PÅL HELGERUD, SAMIR MADAD) 
YOMI BAISA, BLVCK O, ZAMOUR, JONAS BENYOUB (PÅL HELGERUD, SAMIR MADAD) 

I dag kom den norske avdelingen til Universal med singelen «Min vei»; andre låt fra Gatekunst 6.

Sjekk ut hvordan det gikk da Zamour, Blvck O, Jonas Benyoub og Yomi Baisa samlet seg i studioet til produsent Lars Rubix nedenfor.
 

Selv er de gøtt fornøyde.

– «Min vei» går på repeat hele dagen! Det sier alt. Når mange artister går sammen på en låt, da er oddsen høy for at ting kan gå galt, men alle artister, produsenten og Gatekunst-teamet har gjort en fantastisk jobb, sier Zamour.



– Jeg synes låta er en positiv og motiverende sang. Den minner deg på at du måtte krige fram din egen vei, alle har hver sin historie. Det var litt tricky sessions med fart og moro, samt litt utfordringer her og der. Sluttresultatet er jo en veldig fin låt vil jeg si. Alle gjør god figur, forteller Jonas.



«Alltid ekte», som satte han på kartet via en spektakulær musikkvideo og oppmerksomhet i hele Skandinavia. Albumet er på vei.



Blvck O er blant Bergens mest spennende «nykommere», med stålkontroll både på engelsk og norsk. Mange fikk med seg talentet hans på VG-lista-turnéen.



Jonas Benyoub var en del av Gatekunst allerede på den fjerde utgivelsen, hvor han bidro på låten «Alt jeg vil ha» med Cezinando, OnklP & Kaveh (som har solgt til gull). Resten er ikke historie, men Jonas har i etterkant kontimuerlig fylt gatene med heite slipp.



Yomi Baisa er en young’n på 15 fra Stovner. Han har til tross for sin unge alder allerede har rukket å lage en del buzz rundt seg, blant annet med debutsingelen «Dum ting» med Nalband og Boss Castro.


Det sjette albumet i ungdomsprosjektet Gatekunst er på god vei. Første singel, «Liten sirkel», med Ezzari, Turab og Satilmis ble sluppet før sommeren, og resten av albumet slippes ukentlig denne høsten. 16. november blir det Gatekunst-konsert i Oslo.



Gatekunst-prosjektet har tidligere blitt årlig arrangert i regi av hip-hop-kollektivet Forente Minoriteter, som er et kompetansesenter for ungdom og de som arbeider med ungdom. Målet med prosjektet er å gi unge talenter en reell læringsarena der kan få oppleve hvordan det er å være artist i den virkelige verden.



I den 6. utgaven av prosjektet er det stort fokus på å pushe de unge talentene i større grad enn tidligere.



Mentorer plukker ut talenter og hjelper de med studioprosessen, øving mot konsert og tanker rundt artistisk profil.



Sluttresultatet er en plateutgivelse og en konsert der artistene og de unge talentene opptrer sammen, samt en serie som vil vise frem prosessene som foregår gjennom prosjektet.
Sjekk ut Zamour, Blvck O, Jonas Benyoub og Yomi Baisa «Min vei» fra Gatekunst 6:

Gatekunst for the culture: Throwback fra 2011 hvor Jaa9 & OnklP introduserer 15 år gamle Cezinando