Ny runde med søkkrik Seinfeld-skaper

25. mai 2011 kl. 00:00
LARRY DAVID SOM LARRY DAVID (HBO)
I løpet av sine syv HBO-sesonger er det mange som har lagt sin elsk på småweirde Curb Your Enthusiasm. For dem som ikke vet: Sitcom’en handler i hovedsak om Larry David, den superfrekke og supernevrotiske komikeren som skapte megahit-serien Seinfeld sammen med Jerry. I likhet med monstersvære Seinfeld handler hakket smalere Curb om «ingenting». Larry spiller seg selv, og alle episodene er løselig basert på hans hverdag som semi-pensjonert mangemillionær i Los Angeles. Episodene skytes mer eller mindre uten manus, så skuespillerne (som også som regel medvirker som seg selv, deriblant Ted Danson og Rosie O’ Donnell) improviserer i all hovedsak nærmest all dialogen, noe som ofte gjør at galskapen og humoren eskalerer langt utover det vanlige før regissøren sier «kutt».  En serie som er lett å like, men vanskelig å se uten å føle seg LITT svett og/eller klein når Larry setter konas kjønnshår i halsen eller roser en kollegas 12 år gamle sønn på sitt over gjennomsnittet store barnefallos (#PAUSE).
Forrige (7.) sesong av Curb handlet i hovedsak om den sårt etterlengtede gjenforeningen av Seinfeld-gjengen, og Jerry, Julia Dreyfuss, Michael Richards og Jason Alexander var såklart med (og spilte seg selv). Nå står endelig 8. sesong av showet for tur, og den ikke direkte ferske – men fortsatt aktuelle – traileren kan avsløre at de kommende ti episodene utspiller seg i New York. Sjekk:

Bak settet med blant andre Ricky Gervais (som er med i minst én episode ifølge Larry selv), Jeff Garlin og Michael J. Fox:

Bonus-lol: Hvis J.B. Smoove, som spiller Leon Black i Curb, hadde flytta til Ski, kunne man lett omdøpt hele Akershus-regionen til Lollo. (Når Leon forveksler sin og Larrys mobil i showets sjette sesong, blir intetanende Hal ekstra såret da han ringer Larry for å få en unnskyldning for noen uheldige og smårasistiske kommentarer Larry har kommet med tidligere samme dag. Leon, som ikke vet at han har feil mobil, tror det er Al som ringer for å pese ham, alias typen til en dame han har hooka opp med tidligere.)

10. juli viser HBO første episode av sesong 8.
Se også: Video: VM i T.M.I.: – I’ve been seeing this 9 year old girl, and she has a rash on her p@#sy