Hopp til hovedinnhold
ME SO HORNY (TV2/SHOWTIME)

Ny runde for California-kåtskalk

Denne helgen hadde amerikanske Showtime premiere på fjerde sesong av Californication, serien som i store deler dreier seg om suksessforfatteren Hank Moodys (David Duchovny alias X Files’ agent Mulder) promiskuøse livsstil i Los Angeles. Etter å ha blitt genierklært for sin første bok, sliter han med bok nummer to, men forfatterskapet har gitt ham et dametekke som vitenskapelig kan måles til 9.5/10 på Bieber-skalaen, og de forrige sesongene beskriver hvordan dette skaper hodebry for den ukonvensjonelle familiefaren.

Hank finner inspirasjon til sin andre bok, romantisk titulert Fucking & Punching, etter at han nedlegger den unge skjønnheten Mia, som klarer å manipulere seg til at boken blir gitt ut i hennes navn, gjennom et plott som en skulle tro Perez Hilton hadde hallusinert i DMT-rus. Mia er nemlig under den seksuelle lavalder, og var dessuten en hårsbredd fra å bli den nye stesøsteren til Moodys datter, ettersom hans eks var forlovet med Mias far.

Fortsetter nedenfor traileren for den nye sesongen.


Da detaljene om dette blir kjent, braker helvete løs for Hank. Sesong 4 starter med at han må samle trådene i livet sitt etter at familien har gitt han finger’n, og fremtiden truer med tre år bak lås og slå for «statutory rape». Oppsiden er at Fucking & Punching nå er offisielt utgitt i hans navn, og Hollywood er ute etter en filmatisering. Dermed ligger alt til rette for at Californication fortsetter i samme skamløse spor, med hedonistisk glamor á la L.A.

Det gjenstår å se om serien klarer å opprettholde den samme bisarre sjarmen fra tidligere. Personlig synes jeg konseptet begynner å føles litt drøvtygd, på lik linje med enkelte andre serier (ja, jeg ser på (pun intended) deg Weeds).

Norske TV2 har tidligere sendt Californication, men har ennå ikke annonsert noen sendetid for Moodys nye eventyr.
Tredje sesong av serien får du blant annet her: Platekompaniet
Se også: Kåtskalk på ekte: David Duchovny innlagt på sexrehab

Nyeste saker fra 730.no

Les mer