Hopp til hovedinnhold
♡♥ (SONY)

Ny norsk trio debuterer på VG-lista på Rådhusplassen i Oslo

På fredag skal en gedigen gjeng norske og utenlandske artister igjen fylle opp Rådhusplassen med 100.000 mennesker via VG-lista og NRK…

Random eksempel; Rita Ora:

♡♥ (SONY)

Noe annet som blir flott å se på er disse gutta, som skal åpne showet med et smell: Trommetrioen DRUMS alias Kim Ofstad (D’Sound, Madcon, Element), Tarjei Strøm (Ralph Myerz, Datarock, MGP) og monsteret Hellhammer (Dimmur Borgir, Mayhem).


(DRUMS)


Jeg har lenge hatt en drøm om å framføre en «låt» med bare trommer og endelig er det blitt en realitet, sier Kim til 730.

– Det skal bli deilig å slippe selvopptatte vokalister, evig vandrende gitarister som skygger for utsikten og masse chords. Endelig skal vi få opptre med bare trommer, skratter trønderen og slår seg på låret.

– Jeg trommer til daglig med noen av de fineste artistene der ute, men det å få stå på scenen med to av landets DESIDERT drøyeste trommeslagere kommer til å bli helt vannvittig, sier Tarjei.

– Jeg er stor fan av både Hellhammer og Kim Ofstad, dette er trommeslagere i verdensklasse som jeg ser opp til og beundrer!
Spesielt Kim har jeg stalket, lånt og stjelt fra i over 15 år nå. Håper han ikke oppdager alle triksene jeg har tatt direkte fra han.

– Kims ummennesklige shredding, mitt beat og Hellhammers dødelige tempo – kommer til å gruse Rådhusplassen. Ingen vokal, ingen gitar, ingenting annet enn trommer, trommer og trommer. Snakkes!

Låten de skal fremføre (hvis man kan kalle det en låt) heter passende/cheesy nok «We Love Drums», og skal etter planen ikke utgis med det første.

Nedenfor ser du tre ønskevideoer.

Psjuke Ilan Rubin (Lostprophets, Nine Inch Nails, Paramore):

Snikskryt fra Tarjei med trommestikke-tricks:

Snikskryt fra Kim hvor han går hardt i malinga:

Funny klassiker med trommis som skulle ønske han ikke var bryllupstrommis:


Se også: Trommesolo fra Rihanna (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer