Hopp til hovedinnhold
Thomas Hayes er både skuespiller og artist med stor fanbase utenlands (Truls Qvale/Epic/Sony)

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Takk Gud det er fredag!

Og Gud bedre så mange norske singler det kom i dag? Vi hørte gjennom 62 kliss nye låter fra norske artister og plukket ut disse.

Velbekomme og veldig god helg!

HAYES feat. Wiktoria & Famous Dex «Fuck This Place Up»

Skuespiller/modell, men også DJ/produsent. Multitalentet fra Asker lager en smørblid tune perfekt for helgen – og perfekt for hans 23-årsdag i morgen 🎈 Hun som skal fuck this place up er svenske Wiktoria Johansson, samt at Thomas Hayes har med et veldig random vers fra den tvilsomme Chicago-rapperen Famous Dex.

 

Chris Abolade «SEX OG BLOMSTER»

Hva vet du om å både knulle og ha sex? Unnskyld fransken, vi bare siterer Chris, som her synger at han er klar for å lage barn med sin kjære. Den romantiske, catchy buketten av en sang er produsert av den flashy Stavanger-gutten kid joki.

 

Sval «Jealousy»

Vi har klart å vende oss til at hele Norges barnestjerne Sval har blitt stor – med voksne tekster som ikke bare nordmenn forstår. Den talentfulle godjenta fra Oslo teamer her opp med produsenten Manon på en tøff låt som sender en s/o til 90-tallet. Girl can sang!

 

K-391, Alan Walker & Ahrix «End of Time»

Vestfold x Hordaland x Nederland. Kenneth Nilsen, Alan Walker og deres kompis Arjen Eggebeen holder seg til det etterhvert klassiske Alan-sounden som mange har lagt sin elsk på. Med solid vokal fra Kristin Carpenter? Hvis du forresten synes singelen minner om «Nova» med nederlandske Ahrix, er det fordi Alan og Kenneth sampler låten.

 

Tomine Harket «Not Together, Together»

«You do your own thing, and I do mine, that’s cool…» Sjelfull pop fra Oslo-jenta – nå via bergenserne hos Made. 26-åringen, som har blant andre Tame Impala og Kehlani som litt av sin inspo, har her musikk i regi av britiske Couros Sheibani (AURORA, iris). PS: Heisann @ coveret!

 

Aiba «Turbulens»

På en vibe over skyene. Den nye Nora-stjernen Kristian Frantzen alias Aiba synger om kjærlighet som kan forsterkes ved å la forholdet riste litt og kjenne på strømninger med friksjon. Helst med sikkerhetsbeltene festet. Eirik Tillerli på beaten.

 

Mr. Pimp-Lotion med Soph «Ikke ring»

Ring meg Ikke ring Sophie Sjåstad Vågsæther 🔥 Den Bergen-baserte Stranda-rapperen som skinte på Paradise Hotel gyver løs på mikrofonen via Pimp-Lotion. Soph går for øvrig hardt ut mot haterne her.

 

Christiane «Cravings»

Det er mange gutter som lager R&B på norsk, men ikke så mange norske jenter som lager R&B på engelsk. Askers svar på Ariana Grande er kanskje ennå bittelitt for raus betegnelse, men heia Chris <3

 

Bendik «For seint»

Pent og svevende om kjærlighet som ikke helt gikk etter planen – med et svulstig løft. Silje Halstensen alias Bendik teamer opp med flinkisene Mathias Wang og Askjell Solstrand (Sigrid, AURORA, iris). Fun fact: Sistnevnte debuterte for Island Records med EP-en To Be Loved i høst.

Mer norsk popkultur:

730.no anmelder: Den norske filmen Alle utlendinger har lukka gardiner

Camp Kulinaris: Topp 11 sitater fra årets sesong

730.no x Cezinando: − Jeg er anti å se ned på det populære

Nyeste saker fra 730.no

Les mer